Charter Creta - City Green Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel se află la cca 80 de m de o plajă cu nisip cu intrare lină in apă, intr-o zonă centrală in Hersonissos.

Dotări

Hotelul iși intampină clienții cu ospitalitate intr-o unitate de 2 etaje cu un lift și 31 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, room-service și un medic de la hotel. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). In plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. In spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. In baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber in mod flexibil. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu biliard și un joc de darts. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre City Green Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta