Charter Dubai - Crowne Plaza Dubai Festival City, cu plecare din Timisoara

Acest hotel de nefumători se află in zona Dubai Creek si oferă unităti de cazare luxoase cu vedere uimitoare la orasul Dubai. Oaspeții au la dispoziție o piscină in aer liber si acces direct la centrul comercial Festival City Mall.

Camerele spatioase de la Crowne Plaza au mobilier de designer si tesături luxoase. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit, iPod docking station si DVD player. De asemenea, acestea includ o zonă de relaxare și birou.

Restaurantul Zaytoun, deschis pe tot parcursul zilei, oferă preparate gourmet din bucătăria mediteraneană. De asemenea, există o cafenea cu un lounge relaxant, amplasată in hol, o altă cafenea, mai deosebită, care servește bere belgiană si un restaurant mediteranean deschis toată ziua. Toate localurile oferă WiFi gratuit.

Oaspeții se pot relaxa cu un tratament corporal in centrul de wellness al hotelului sau la saună. De asemenea, există și o sală de sport bine utilată.

Centrul comercial Dubai Festival City Mall include peste 500 de magazine, printre care deosebitul Robinsons și găzduiește spectacolul Imagine, de mare succes, cu apă, laser și foc. Crowne Plaza Dubai Festival City Mall, Waterfront este situat la doar 2 km de Aeroportul International Dubai.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Crowne Plaza Dubai Festival City, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta