ITINERAR

 

Ziua 1. Bucuresti – Hanoi

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Hanoi

 

Ziua 2. Hanoi

Sosire in Hanoi. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie pentru relaxare. Seara, cazare in Hanoi la Hotel Lenid 54 Tho Nhuom 3* sau similar.

 

Ziua 3. Hanoi

Mic dejun. Tur de oras in Hanoi ce include: Mausoleul lui Ho Chi Minh (exterior), Pagoda pe un Picior (Chua Mot Cot), Muzeul de Etnografie, Templul Literaturii, centrul vechi al orasului. Pe seara, participare la un spectacol cu papusi pe apa, o forma de arta traditionala vietnameza. Seara, cazare in Hanoi la Hotel Lenid 54 Tho Nhuom 3* sau similar.

 

Ziua 4: Plantatia Ba Vi si satul traditional Duong Lam*

Mic dejun. Zi libera pentru explorarea orasului pe cont propriu sau optional* excursie la plantatia de ceai Ba Vi si satul traditional Duong Lam. In timpul vizitei se va face prezentarea culegerii ceaiului, o scurta istorie si o scurta demonstratie in cadrul unei plantatii de ceai. Apoi se viziteaza satul traditional Duong Lam unde se va servi pranzul intr-o casa traditionala vietnameza. Plimbare cu bicicleta prin sat, pe parcursul careia se vor vizita Mia Pagoda si templele King Ngo Quyen si Phung Hung Seara, intoarcere in Hanoi pentru cazare la Hotel Lenid 54 Tho Nhuom 3*  sau similar

 

Ziua 5. Hanoi – Golful Halong

Mic dejun. Pornire spre Halong, unul dintre cele mai spectaculoare golfuri din lume, cu peste 1900 insule si o vegetatie impresionanta. Imbarcare pe nava de croaziera. Masa de prânz la bordul navei. Seara, cina si cazare pe Vasul Pelican sau similar in zona Halong.

 

Ziua 6. Golful Halong – Hanoi – Da Nang – Hoi An

Mic dejun. Debarcare de pe vas. Transfer cu autocarul la aeroportul din Hanoi. Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Da Nang. Transfer spre Hoi An pentru cazare. Seara, cazare la Hotel Hoi An Rose Garden 3* sau similar.

 

Ziua 7. Hoi An – My Son*

Mic dejun. De dimineata tur de oras in Hoi An, recunoscut de UNESCO pentru casele si stradutele bine conservate. Se vor vizita Podul Japonez, Templul Chinezesc si casa traditionala de comert Tan Ky. Dupa amiaza este libera sau optional* excursie la My Son, care se traduce prin “Muntele Frumos”. My Son este unul dintre cele mai importante situri arheologice din Vietnam, fiind la fel de importante precum Angkor din Cambodgia sau Borobudur din Indonezia. Seara, cazare la Hotel Hoi An Rose Garden 3* sau similar.

 

Ziua 8. Hoi An – Da Nang – Hue

Mic dejun. De dimineata transfer catre Hue prin Pasul Hai Van, ce ofera privelisti spectaculoase asupra golfului. Tur de oras in Hue ce include: Mausoleul Tu Duc, Citadela Imperiala si o casa traditionala tipica pentru orasul Hue. Seara, cazare la Hotel Romance 4* sau similar

 

Ziua 9. Hue – Ho Chi Minh City

Dimineata devreme transfer spre aeroport pentru zborul spre Ho Chi Minh City (mijul dejun se va servi la pachet). Dupa amiaza, tur de oras ce cuprinde: Oficiul Postal, Catedrala Notre-Dame (exterior), Palatul Reunificarii si Strada Dong Khoi. Seara, cazare la Hotel Elios 3* sau similar

 

Ziua 10. Delta Mekong*

Mic dejun. Ziua este libera sau optional* excursie la Delta Mekong. Se viziteaza Ben Tre, supranumita si Venetia Verde a Vietnamului, plimbare cu barca pe Bratul Chet Say cu mai multe opriri la diverse ateliere locale pentru a intelege mai bine viata din delta. Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Seara, intoarcere la Ho Chi Minh City pentru cazare la Hotel Elios 3* sau similar

 

Ziua 11. Ho Chi Minh City – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Ho Chi Minh City pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Taxe de viza

• Bacsis pentru ghizi: 5 USD/ persoana/zi

 

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

Excursie la plantatia de ceai Ba Vi si satul traditional Duong Lam (pranz inclus): 65 Euro/ persoana

Excursie la My Son: 35 Euro/ persoana

Excursie la Delta Mekong (pranz inclus): 69 Euro/ persoana

Pachet 3 excursii optionale: 145 Euro/ persoana (tarif disponibil doar pentru plata in avans in agentie)

 

 

DETALII VIZA:

 

Viza poate fi:

 

- viza la sosire (visa on arrival – VOA) (aproximtiv 25 USD). Este nevoie de 2 poze tip pasaport pentru acest tip de viza.

 

- viza electronica (e-visa). Se poate obtine accesând https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/web/guest/trang-chu-ttdt.

 

- viza obtinuta la Ambasada R.S. Vietnam din România (str. C.A. Rosetti nr. 35, sector 2, Bucuresti)

 

Pentru turistii care doresc sa obtina (pe cont propriu) viza electronica, va recomandam sa ne trimiteti o copie a aprobarii vizei pentru a verifica informatiile inainte de plecare. Altfel, turistii din grupurile noastre vor avea visa on arrival.

 

Important! Taxele de viza se pot modifica pana in momentul calatoriei.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Vietnam, Toate locatiile, Vietnam

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta