Ziua 1. Bucuresti – Glasgow

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Glasgow. Transfer si cazare la hotel in zona Glasgow

 

Ziua 2. Glasgow – Loch Lomond

Mic dejun. Dimineata, tur panoramic de oras pentru a descoperi cele mai importante atractii din Glasgow. Plecare spre Loch Lomond, printr-o regiune rurala cu peisajele autentice fermecatoare. Popas pe malul celui mai mare lac din Marea Britanie si, optional, plimbare cu barca*. Seara, cazare la hotel in zona Glasgow.

 

Ziua 3. Stirling – Perth – Braemer     

Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza Castelul Stirling, unul dintre cele mai impozante castele din Scotia. Se continua calatoria spre Perth. Se viziteaza Royal Deeside, resedinta de vara a familiei regale, si Braemer, un sat traditional. Seara, cazare la hotel in zona Aberdeen.

 

Ziua 4. Aberdeen – Castelul Fyvie*   

Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie pentru a explora Aberdeen, denumit simbolic si Orasul de Argint, datorita granitului gri exploatat in zona. Dupa-amiaza, excursie optionala la Castelul Fyvie, unul dintre cele mai faimoase castele „bântuite” din Scotia*. Seara, cazare in zona Aberdeen.   

 

Ziua 5. Aberdeen – Highlands & Loch Ness*

 Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Aberdeen sau excursie optionala in Highlands, o regiune istorica din nord – vestul  Scotiei, renumita pentru peisajele rurale idilice si castelele spectaculoase*. Se viziteaza: ruinele Catedralei Elgin, construita in sec. al 13-lea, Iverness, care este capitala regiunii Highlands si Castelul Urquhart, unul dintre cele mai mari castele din Scotia. Oprire pe malul lacului Loch Ness, renumit in intreaga lume datorita monstrului Nessie, un animal misterios de proportii impresionante, despre care se crede ca isi face aparitia din apele lacului. Se continua calatoria cu o vizita la o distilerie autentica de whisky pentru degustare. Seara, cazare in zona Aberdeen.

 

Ziua 6. Stonehaven – St. Andrews – Edingburgh  

Mic dejun. Plecare de-a lungul Coastei de Est spre orasul – port Stonehaven. Se viziteaza Castelul Dunnotar, o fortareata impresionanta situata pe o stânca abrupta pe malul marii. Se continua calatoria cu o oprire in Dundee, un oras - port plin de viata, si in St. Andrews, oras situat in Peninsula Fife, cunoscut ca fiind locul de origine al golfului, unde se viziteaza St. Andrews, una dintre cele mai bune universitati din lume. Seara, cazare la hotel in zona Edingburgh.

 

Ziua 7. Edingburgh

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras organizat cu grupul, care include cele mai importante atractii turistice: Castelul Edingburgh, Centrul Vechi, Catedralele St. Giles si St. Mary*. Seara, cazare la hotel in zona Edingburgh.

 

Ziua 8. Edingburgh – Glasgow – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Glasgow pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie optionala la Highlands,  Loch Ness si degustare de whisky: 69 Euro/ persoana

• Excursie optionala la Castelul Fyvie – 49 Euro/ persoana

• Tur de oras in Edingburgh: 49 Euro/persoana

• Pachet 3 excursii: 159 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune (7 cine): 119 Euro/ persoana

• Plimbare cu barca pe Loch Lomond: aprox. 15 Euro/ persoana (se achita la fata locului)

 

Grup minim de participanti: 30 persoane.

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

 

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Scotia, Toate locatiile, Marea Britanie

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta