Ziua 1. Bucuresti – Bari – Ostuni

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Bari. Tur panoramic al orasului. Transfer pentru cina si cazare la hotel de 3* sau 4* in zona Ostuni.

Ziua 2. Monopoli – Polignano a Mare

Mic dejun. Plecare spre Monopoli, un orasel – cetate tipic regiunii, cu stradute inguste si o piateta centrala idilica. Se continua calatoria spre Polignano a Mare, unde se viziteaza centrul vechi, renumita plaja Cala Porto, si podul Lama Monachile, un vechi pod roman care a rezistat timpului. Timp liber pentru prânz si cumparaturi de suveniruri. 

Ziua 3. Alberobello & Locorotondo*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Alberobello & Locorotondo. Înscris in patrimoniul UNESCO, Alberobello este un oras istoric renumit pentru casele albe din piatra cu acoperisuri tuguiate, denumite popular „Trulli”. Scopul initial al acestora era de a adaposti alimentele de caldura, in prezent acestea fiind folosite pe post de restaurant sau chiar si locuite. Timp liber pentru prânz. Dupa-amiaza, se viziteaza Locorotondo, un orasel situat in vârful dealului, cu case superbe vopsite in alb, pe ale carui stradute inguste este o placere sa te plimbi. Asa cum sugereaza si numele, „Locul rotund”, acesta este structurat sub forma unui cerc, cu labirinturi care te duc spre centrul vechi al orasului. Seara, cina si cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 4. Brindisi  – Ostuni

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Brindisi, un oras-port situat in „tocul cizmei Italiei”, care a jucat un rol strategic in timpul Imperiului Roman. Se viziteaza centrul vechi, Piazza Duomo, Castelul Brindisi (exterior), Catedrala si Columna Romana. Dupa-amiaza, tur pietonal in Ostuni, denumit simbolic si „Orasul alb”, cu oprire la principalele atractii turistice. Seara, cina si cazare la hotel in zona Ostuni. 

Seara, cina si cazare la hotel in zona Ostuni. 

Ziua 5. Matera*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, excursie la Matera, orasul construit in stânca, care poarta titulatura de cel mai vechi oras din Italia, fiind construit in urma cu 9000 de ani. Aici s-au filmat nenumarate filme despre viata lui Iisus, inclusiv cel in care apare faimoasa noastra actrita, Maia Morgenstern. Denumite „Sassi”, casele sculptate direct in stânca sunt cu adevarat spectaculoase, fiind incluse in patrimoniul UNESCO si atragând anual milioane de turisti. În 2019, Matera a fost aleasa Capitala Culturala Europeana*. Seara, cina si cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 6. Martina Franca

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Martina Franca, oras reprezentativ al regiunii Puglia. Se viziteaza centrul vechi, considerat o veritabila bijuterie a orasului, poarta Santo Stefano, Piazza Roma, Pallazo Ducale si Chiesa di San Domenico. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru relaxare. Seara, cina si cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 7. Lecce*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Lecce, principalul oras al Peninsulei Salento, renumit pentru stilul baroc unic in lume al arhitecturii cladirilor sale. Se viziteaza: Piata Sant Oronzo, Coloana Sf. Oronzo, Biserica Sfintei Cruci, Manastirea Celestina, Piata Domului si impresionantul Amfiteatru Roman*. Seara, cina si cazare la hotel in zona Ostuni.

Ziua 8. Bari – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bari pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii incluse in pret:

• Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Bari – Bucuresti (Inclus)
• 1 bagaj de cala de 20 kg/ persoana si 1 bagaj de mâna de 7 kg/ (Inclus)
• Taxe aeroport (Inclus)
• Cazare 7 nopti cu demipensiune, in hotel de 3 sau 4* (Inclus)
• Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului (Inclus)
• Asistenta turistica in limba româna (Inclus)

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Taxa de oras (aprox. 2 euro/persoana/zi, se achita direct la receptia hotelului)

• Excursii optionale

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie optionala la Alberobello & Locorotondo: 59 Euro/ persoana

• Excursie optionala la Matera: 69 Euro/ persoana

• Excursie optionala la Lecce: 49 Euro/ persoana

 Pachet 3 excursii optionale: 159 Euro/ persoana

 

Daca orarul de zbor nu va permite organizarea Turului Panoramic al orasului Bari in prima zi, acesta se va reprograma pentru ziua 8.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 de persoane.

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre Circuit Puglia, Toate locatiile, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta