Ziua 1. Bucuresti – Faro

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Faro. Sosire in Faro si transfer la hotel. Cazare in zona Faro, la hotel Alcoutim 3* sau similar.

 

Ziua 2. Faro – Sevilla

Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza fermecatoarele plaje din zona Algarve, o regiune recunoscuta pentru frumusetea si peisajele sale unice. Transfer catre Sevilla, dar pe parcurs se viziteaza orasul Huelva - ultima resedinta a celebrului explorator Cristofor Columb. Cazare in zona Sevilla, la Hotel Vertice Aljarafe 4* sau similar.

 

Ziua 3. Sevilla

Mic dejun. Turul orasului Sevilia include: Catedrala Sevillei si turnul La Giralda - incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, o plimbare in Metropol Parasol sau „Ciupercile Sevillei” - o structura de lemn ce ofera o priveliste panoramica inedita asupra orasului, Palatul regal Alcazar, fascinanta Piata a Spaniei, dar si o plimbare in cartierul evreiesc: Barrio de Santa Cruz. Cazare in zona Sevilla, la Hotel Vertice Aljarafe 4* sau similar..

 

Ziua 4. Sevilla – Gibraltar* - Sevilia

Mic dejun. Optional, plecare spre Gibraltar – teritoriul de peste mari al Marii Britanii. Turul include urcarea pe Stânca Gibraltar pentru a putea admira continentul African, dar si pentru a face cunostinta cu unica specie de maimute din Europa. Timp liber pentru relaxare si cumparaturi in centrul orasului. La returul spre Sevilla, se viziteaza orasul Jerez de la Frontera pentru a degusta celebrul Sherry – un vin specific acestei regiuni. Cazare in zona Sevilla, la Hotel Vertice Aljarafe 4* sau similar..

 

Ziua 5. Sevilla – Elvas

Mic dejun. Transfer catre Elvas - orasul portughez inclus pe Lista Patrimoniul UNESCO. Pe parcursul drumului, se viziteaza Zafra o localitate cu o mostenire culturala bogata, cu numeroase biserici si cladiri de o frumusete aparte, dar si orasul Merida cu celebrele apeducte romane si templul dedicat zeitei Diana. Cazare in zona Elvas, la hotel Dom Luis 3*, sau similar.

 

Ziua 6. Elvas – Lisabona

Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza centrul istoric al orasului Elvas, urmând ca in a doua parte a zilei sa aiba loc plecarea spre capitala Portugaliei, Lisabona. Pe parcurs se viziteaza orasul Evora cu fermecatoarea Piata Giraldo, dar si impresionanta Capela a Oaselor Sf. Francisco. În Lisabona, se viziteaza Piata Rossio si zona Belem cu fascinantele cladiri si monumente istorice. Cazare in zona Lisabona, la Hotel Comendador 3* sau similar.

 

Ziua 7. Lisabona – Fatima* – Lisabona

Mic dejun. Optional, plecare catre orasul Fatima - un important centru religios pentru credinciosii din intreaga lume. Pe parcurs se viziteaza orasul medieval Obidos ce dateaza din anul 1148, fermecatorul oras Nazare - recunoscut pentru valurile uriase, dar si manastirile Alcobaca si Batalha. Retur in Lisabona. Cazare in zona Lisabona, la Hotel Comendador 3* sau similar.

 

Ziua 8. Lisabona – Faro – Bucuresti

Mic dejun. Transfer catre Aeroportul International din Faro pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii incluse:

• Bilet de avion Bucuresti - Faro- Bucuresti (Inclus)
• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana (Inclus)
• Taxe de aeroport (Inclus)
• Cazare 7 nopti in hoteluri de 3*
• Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Servicii neincluse:

• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de oras
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) (Optional-Neinclus)

Servicii optionale:

• Excursie in Gibraltar si Jerez de la Frontera: 59 euro/persoana
• Excursie optionala la Fatima:59 eur/persoana
• Supliment demipensiune(7cine): 169 eur/persoana
• Pachet 2excursii si supliment demipensiune: 269 eur/persoana

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Spania & Portugalia, Toate locatiile, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta