Ziua 1. Bucuresti - Windhoek - Kalahari

Check-in si imbarcare din Bucuresti cu destinatia Windhoek. Sosire in Windhoek a doua zi dimineata. Plecare spre desertul Kalahari care se intinde din Africa de Sud, Namibia si Botswana pâna in Angola si Zambia pe un teritoriu de peste 1,2 milioane km2, format dintr-un nisip rosu cu granulatie fina. La apus plimbare prin desert in masini 4x4. Seara, cina si cazare la Kalahari Anib Lodge sau similar.

 

Ziua 2. Kalahari - Canionul Fish River

Mic dejun. Dimineata, plecare catre Canionul Fish River, cu oprire pe traseu la Padurea Quiver, monument national, care cuprinde câteva sute de copaci preistorici unici in lume, dar si la terenul de joaca Giant cu roci dalerite. Se continua calatoria pâna la Canionul Fish River. Sosire si cazare. Timp liber la dispozitie. Cina si cazare la Canyon Lodge sau similar.

 

Ziua 3. Canionul Fish River

Mic dejun. Se viziteaza canionul Fish River, al doilea ca marime din lume, admirând privelisti impresionante de la faimosul punct de belvedere Hobas. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie sau optional, plimbare la apus in masini 4x4. Cina si cazare la Canyon Lodge sau similar.

 

Ziua 4. Canionul Fish River - Desertul Namib

Mic dejun. Plecare spre Desertul Namib, format in urma cu peste 80 de milioane de ani, considerat a fi cel mai vechi desert din lume, astazi cu o suprafata totala de 55.000 de km2. Sudul desertului se intinde de-a lungul coastei Oceanului Atlantic, astfel dunele de nisip intâlnesc apele oceanului, creând astfel un peisaj unic. Seara, cina si cazare la The Elegant Desert Lodge sau similar.

 

Ziua 5. Desertul Namib - Sossusvlei - Dead Vlei

Mic dejun. Dimineata, excursie in mijlocul Desertului Namib, in Parcul Namib Naukluft, unde se gasesc doua dintre punctele de atractie ale Namibiei: Sossusvlei si Dead Vlei. Sossusvlei prezinta dune care ating altitudini cuprinse intre 100 si 450 m. Lânga Sossusvlei se afla Dead Vlei, la marginea careia se poate admira „Big Daddy“ numit si „Crazy Dune“, care se presupune ca este cea mai inalta duna de nisip din intreaga lume. Seara, cina si cazare la The Elegant Desert Lodge sau similar.

 

Ziua 6. Desertul Namib - Swakopmund

Mic dejun. Dimineata, plecare catre orasul port de la Oceanul Atlantic, Swakopmund. Fondat de germani ca port principal pentru Africa de Sud-Vest, in prezent orasul este statiune balneo-climaterica si pastreaza urmele arhitecturii coloniale germane. Cazare la The Delight Swakopmund sau similar.

 

Ziua 7. Swakopmund

Mic dejun. Zi libera pentru explorarea orasului sau participare la excursia optionala Walvis Bay. Se merge pâna la Walvis Bay si imbarcare pe o croaziera portuara pentru sansa de a vedea de aproape foci si delfini.  Cazare la The Delight Swakopmund sau similar.

 

Ziua 8. Swakopmund - Erongo

Mic dejun. Plecare catre Regiunea Erongo centrul sau fiind format din Muntii Erongo, o ruina vulcanica veche de 130 de milioane de ani, cu formatiuni stâncoase si peisaje captivante. Se ajunge la lodge in jurul prânzului. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. La apusul soarelui plimbare cu ghidul local. Cina si cazare la Ai Aiba Rockpainting Lodge sau similar.

 

Ziua 9. Erongo - Parcul National Etosha

Mic dejun. Dimineata, plecare catre Parcul National Etosha. Sosire in „Marele loc alb“ unde traiesc nu mai putin de 114 specii de mamifere, 340 de pasari, 110 de reptile si 16 specii de amfibieni. Cina si cazare la Etosha Safari Camp sau similar.

 

Ziua 10. Parcul National Etosha

Mic dejun. Zi dedicata vizitarii Parcul National Etosha printr-o sesiune de safari cu ghid local. Cu o suprafata de peste 20 725 km2, este unul dintre cele mai bune locuri din sudul Africii in care se pot admira animale mari. Cina si cazare la Etosha Safari Camp sau similar.

 

Ziua 11. Parcul National Etosha - Windhoek

Mic dejun. Dimineata devreme plecare catre capitala Namibiei, Windhoek. Sosire si tur de oras Windhoek, un oras modern, centrul economic, politic si cultural al tarii. Cina de bun ramas la un restaurant local. Cazare la Safari Hotel sau similar.

 

Ziua 12. Windhoek - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Windhoek. Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

 

Servicii incluse:

-Bilet de avion pe ruta Bucuresti - Windhoek - Bucuresti

-Taxe de aeroport

-1 bagaj de cala si 1 bagaj de mâna/persoana

-Transport cu vehicul dotat cu aer conditionat pe tot parcursul circuitului conform programului

-Cazare 11 nopti la lodge-uri si hoteluri

-Mesele mentionate in program: 11 mic dejun si 9 cine

-Ghizi locali

-Safari la apus in desertul Kalahari

-Vizitarea Canionul Fish River

-Excursie la Sossusvlei si Dead Vlei

-Vizitarea orasului Swakopmund

-Excursie in Regiunea Erongo

-Safari in Parcul National Etosha

-Vizitarea capitalei Windhoek

-Asistenta turistica in limba româna

 

Servicii neincluse:

-Taxa de viza Namibia: aprox. 71 usd/pers., se plateste individual la sosire. Viza se poate achita doar cu cardul.

-Asigurare medicala si storno

-Excursiile optionale

-Alte servicii care nu sunt mentionate ca fiind incluse, alte taxe de intrare, cheltuieli personale, bauturi, mini bar, apeluri telefonice internationale etc.

-Bacsis pentru ghid, sofer si personal hotelier

 

Informatii viza:

- cetatenii români care calatoresc in acest stat in scop turistic pot obtine viza de intrare, pentru sederi de pâna la 90 de zile, direct la aeroportul international Hosea Kutako-Windhoek

- viza se poate achita doar cu cardul

 

Acte necesare pentru obtinerea vizei de Namibia:

- pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii calatoriei cu 2 pagini nestampilate consecutiv pentru viza. Nu se accepta pasaport temporar

- asigurare medicala de sanatate pe intreaga durata a programului

- completare formular viza pentru Namibia

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Namibia, Toate locatiile, Namibia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta