Circuit Mexic

Circuite Mexic
de la
EUR 5398 00 EUR
2 adulti

ITINERARIU

 

Ziua 1. Mexico City  

Check – in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul spre Mexic. Sosire, transfer si cazare la hotel Royal Reforma 4* sau similar  in Mexico City.

Ziua 2. Ciudad de Mexico

Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea Centrului Istoric Zocalo unde se admira Catedrala, Palatul Guvernului,  Palatul de Arte National (exterior). In a doua parte a zilei se viziteaza  Muzeul de Antropologie, cel mai mare muzeu din oras, ce ofera una dintre cele mai mari colectii de arta pre-columbiana. 

Ziua 3. Mexic - Teotihuacan - Puebla

Mic dejun. Dupa micul dejun, se pleaca catre Puebla. In drum opire la celebrul oras antic Teotihuacán situat la aproximativ 65 km la nord de Mexico City, care a fost odata cel mai mare oras din America. Teotihuacán este numele pe care aztecii l-au dat acestui oras, când l-au descoperit, dar numele sau original ramâne un mister, pentru ca atunci când au gasit orasul ar fi fost deja abandonat de catre fondatorii sai. Apoi se pleaca catre Puebla, oras colonial, patrimoniu UNESCO din 1987. Se vor admira Capela lui Rosario (exterior), Piata Principala si El Parian. Cazare la hotel Colonial de Puebla 3* sau similar.

Ziua 4. Puebla – Oaxaca

Mic dejun. Vom vizita Puebla, oras colonial, patrimoniu UNESCO din 1987. Se vor admira Capela lui Rosario (exterior), Piata Principala si El Parian. Cazare la hotel Mision de los Angeles 3* sau similar in Oaxaca.

Ziua 5. Oaxaca - Monte Alban – Oaxaca

Mic dejun. Se pleaca spre Monte Alban, o zona importanta arheologica unde se gasesc ramasitele culturilor Olmeca, Zapoteca si Mixteca. Se admira Piata principala, Observatorul, Mormantul # 7, Pietrele Dansatorilor. La intoarcere in Oaxaca, se admira la exterior Catedrala, Fantana Opt Regiuni si Biserica Santo Domingo. Cazare la hotel Mision de los Angeles 3* sau similar in Oaxaca.

Ziua 6. Oaxaca – Mitla- Tehuantepec

Mic dejun. Transfer catre Mitla, un sit arheologic important, ale carui cladiri sunt decorate cu mozaicuri simbolice. În drum se opreste la Arborele Tule, unul dintre organismele vii cele mai mari din lume. Sosire in Tehuantepec si cazare la hotel Calli 3* sau similar.

Ziua 7. Tehuantepec– Canionul Sumidero – San Cristobal  

Micul dejun apoi plecare spre canionul Sumidero, emblema statului Chiapas, cu pereti verticali ce ajung si la 1000m inaltime. Plimbare cu barca dupa care se merge catre San Cristobal. Tur de oras pietonal unde se admira:  Biserica Santo Domingo, catedrala si centru istoric. Cazare la Casa Mexicana 3* sau similar.

 Ziua 8. San Cristobal de las Casas - Villahermosa -Palenque

Mic dejun. Se pleaca dimineata pentru a vizita  Villahermosa. Calatoria continua catre Palenque. Sosire si cazare la hotel Chan Kah resort 3* sau similar.

Ziua 9. Palenque - Campeche

Mic dejun. Tur de oras Palenque, unul dintre cele mai importante situri arheologice mayase, atât istorice cat si estetice. În interiorul Piramidei Inscriptiilor au fost descoperite sarcofagul regelui Pakal si piatra sa de mormant (o copie a acesteia poate fi vizitata la Muzeul de Antropologie din Mexico City). Se viziteaza aici Templul Soarelui, Palatul, si Templul Crucii. Plecare spre Campeche. Sosire si scurt tur de oras panoramic pentru a admira casele coloniale colorate si  biserica Sf Francis. Cazare la hotel Plaza Campeche 3* sau similar.

  Ziua 10 Campeche - Uxmal - Merida

Mic dejun. Sosire in Uxmal unde se  viziteaza situl arheologic si minunile sale:  Piramida ghicitorului, Piata Nun, Palatul Guvernatorului, Terenul Jocului cu Mingea. Dupa amiaza se merge spre orasul colonial Merida, "Orasul Alb". Tur panoramic unde se admira: Montejo Avenue, Piata Principala, Primaria, Catedrala. Cazare la hotel Del Gobernador 3* sau similar

Ziua 11 Merida - Chichen Itza - Cancun

Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, renumitele ruine mayase din Mexic. Se viziteaza Piramida "Castelul", Terenul de Joc, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Templul Jaguarului, Fantana Sacra (Cenote). Dupa amiaza sosire in zona Cancun - Riviera Maya si cazare la hotel Allegro Playacar 4* sau similar.

Ziua 12. Riviera Maya 

All inclusive. Timp liber la dispozitie pentru odihna sau excursii optionale.

Ziua 13. Riviera Maya – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Cancun pentru zborul de intoarcere acasa.

 

NOTA: plecarea din 03.05 (Paste) include 1 noapte de cazare suplimentara  in zona Cancun (Cazare 13 nopti, retur in Ziua 14)

 

 Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: aprox 7 usd/pers/zi
• Taxa locala (VISITAX) - aprox 15 USD/ persoana/ sedere (se achita la sosirea pe aeroportul din Mexic sau online inainte de sosire)

 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Mexic, Toate locatiile, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta