Ziua 1. Bucuresti – Marrakech

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Marrakech. Sosire si transfer la hotel.Cazare si cina la hotel in Marrakech.

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu sau, optional, tur de oras cu ghid local*. Se viziteaza:  Palatul Bahia, Mausoleul lui Saadi, Moscheea Koutoubia, medresa Ben Youssef, medina, piata traditionala Jema el-Fnaa si faimoasele bazaruri. Cazare si cina la hotel in Marrakech. 

Ziua 3. Marrakech - Ourzazate

Mic dejun. Plecare spre Ouarzazate, oras denumit simbolic si „Poarta Desertului”, renumit pentru cadrele din filme celebre, ca: Mumia, Game of Thrones si Prison Break dar si pentru fortul Ksar Ait Ben Haddou, parte a patrimoniului UNESCO. Cazare si cina la hotel in Ourzazate.

Ziua 4. Ouarzazate – Kalaat M’Gouna – Erfoud

Mic dejun. Plecare spre Erfoud. Oprire si tur de oras in Kalaat M’Gouna, oras situat la poalele Muntelui Mgoun, denumit si Valea trandafirilor. Cazare si cina la hotel in Erfoud.

Ziua 5. Erfoud – Merzouga

Mic dejun. Deplasare cu jeep-ul in desertul Sahara, in cadrul careia se viziteaza orasul Rissani, situat pe vechiul drum al caravanelor de camile, una dintre cele mai importante rute comerciale din Nordul Africii, contruita intre Marrakech si Timbuktu, Mali. Prânz traditional si vizita la mausoleul Moulay Ali Cherif. Seara, cazare si cina in desert, intr-un complex de corturi traditionale unde se poate experimenta stilul de viata berber.

Ziua 6. Merzouga – Zagora

Mic dejun. Plecare spre Zagora traversând desertul si calatorind de-a lungul râului Draa. Cazare si cina la hotel in Zagora. 

Ziua 7. Zagora – Tamegroute – Ouarzazate – Marrakech

Mic dejun. Se viziteaza locul de pelerinaj, Tamegroute, renumit pentru biblioteca cu manuscrise vechi. Se continua traseul spre Marrakech via Ouarzazate. Seara. Cazare si cina la hotel in Marrakech.

Ziua 8. Marrakech – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la gradinile Majorelle. Dupa amiaza plimbare cu trasura. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare catre Bucuresti Otopeni.

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali: 35 Euro/ persoana (se achita la sosirea in Maroc)

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Tur de oras in Marrakech: 39 Euro/ persoana

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

 

  • TUR DE ORAS IN MARRAKECH

Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri. Întinsele paduri de portocali si lamâi, plantatiile de trandafiri, festivalul folcloric, monumentele istorice, viata agitata a pietelor (suk-uri) si activitatea artizanilor fac din acesta un loc ce merita vizitat.

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o constructie uimitoare si impresionanta, atât prin marimea sa, cât si prin arhitectura. Stilul arhitectural al moscheii a devenit cunoscut drept stilul marocan-andaluz, iar aceasta constructie a inspirat si alte cladiri precum Giralda din Sevilla sau Turnul Hassan din Rabat.

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfârsitul secolului 19, cu intentia de a fi cea mai frumoasa constructie ridicata pâna in acel moment. Iar rezultatul nu a fost departe: timp de 14 ani, cei mai buni artizani au lucrat la Palatul Bahia si au decorat 150 de camere incredibile, pe o suprafata de 8 hectare de cladiri si gradini

Continuam cu o vizita la medina, partea veche a orasului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome incântatoare, mâncare gatita in strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experienta pe care trebuie sa o traiesti!; Medersa Ben Youssef, piata Jemaa el-Fnaa si bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Maroc - Marrakech si Sahara, Toate locatiile, Maroc

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta