Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti – Kuala Lumpur

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International din Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Kuala Lumpur, Malaezia.

 

Ziua 2. Kuala Lumpur

Sosire pe Aeroportul International din Kuala Lumpur si intâlnire cu ghidul local. Transfer si cazare in zona Kuala Lumpur, la hotel Mercure Shaw Parade 4* sau similar.

 

Ziua 3. Kuala Lumpur - Cameron Highlands

Mic dejun. Tur de oras in Kuala Lumpur ce include vizitarea obiectivelor principale: Palatul Regal (exterior), Templul Thean Hou, Moschea Nationala, Piata Independentei, Moschea Jamek, Templul Sri Mahamariamman din Orasul Chinezesc si nu in ultimul rând oprire pentru poze la Turnurilor gemene Petronas. Transferul catre regiunea Cameron Highlands, o regiune de o frumusete aparte cu peisaje unice in lume. Seara, cazare in zona Cameron Highlands, la hotel Strawberry Park Resort 4* sau similar.

 

Ziua 4. Cameron Highlands

Micul dejun. Ziua de astazi include drumetii in padurea Mossy, recunoscuta pentru numeroasele plante exotice precum: orhidei, ferigi, condimente, plante medicinale si multe altele. Datorita florei fascinante si diverse, fauna este de asemenea una bogata, aici putând fi admirate diferite specii de pasari, reptile si mamifere. Oprire la plantatia de ceai Sungei Palas Boh. Traseul continua cu vizitarea Fermei de Fluturi, unde se pot admira diverse specii de fluturi, dar si de insecte si reptile si Flora Park, o capodopera cu peisaje naturale si o bogatie florala. Cazare in zona Cameron Highlands, la hotel Strawberry Park Resort 4* sau similar.

 

Ziua 5. Cameron Highlands – Penang, Georgetown

Mic dejun. Plecare catre Penang, dar pe traseu se va vizita orasul regal Kuala Kangsar cu opriri pentru poze (doar exterior) la Moscheea Ubudiah, Palatul Iskandariah si Muzeul Istana Kenangan. Ajunsi in Penang se va vizita Georgetown – zona inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO. Turul include: fortul Cornwallis – locul in care colonistii britanici au ancorat când au ajuns in regiune, Chew Clan Jetty – un sat plutitor construit din lemn, Muzeul Peranakan, cartierul Little India si Strada Armoniei, templul Wat Chayamangkalaram si nu in ultimul rând templul birmanez Dhammika Rama. Cazare in zona Georgetown, la hotel Ozo Hotel Georgetown 4* sau similar.

 

Ziua 6. Penang – Langkawi

Micul dejun. Plecare catre Kuala Kedah pentru transferul cu feribotul catre Langkawi. Sosire in Langkawi, transfer si cazare in zona, la hotel Rebak Island Resort 4* sau similar.

 

Ziua 7. Langkawi*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare si explorarea imprejurimilor pe cont propriu sau optional turul insulei Langkawi*. Se va vizita o fabrica de batik – un material colorat printr-o tehnica manuala de vopsire cu ceara rezistenta. Turul continua cu o oprire la mormântul frumoasei Mahsuri – o localnica a insulei din secolul al XVIII-lea care a intrat in folclorul local prin povestea tragica, apoi se viziteaza plaja cu nisip negru si Piata Vulturului. În ultima parte a excursiei se va urca cu telecabina catre vârful muntelui Mat Cincang. Traseul cu telecabina are o lungime de 919.5 metri si este la o inaltime de aproximativ 700 metri deasupra marii. Cazare in zona Langkawi, la hotel Rebak Island Resort 4* sau similar.

 

Ziua  8. Langkawi*

Mic dejun. Timp liber la plaja sau optional, excursie la zona de mangrove din Parcul National Kilim. Parcul are o suprafata de 100 km2 si protejeaza unele dintre cele mai frumoase paduri de mangrove, plaje izolate cu nisip alb si lagune cu ape limpezi din tara. Turul porneste din ferma piscicola, iar in timpul plimbarii cu barca se pot admira numeroase specii de plante si animale, dar si formatiuni geologice inedite. De asemenea, se viziteaza pestera Gua Kelawar, apoi participare la hranirea vulturilor intr-un spatiu special amenajat. Prânzul este inclus la un restaurantul fermei piscicole. Cazare in zona Langkawi, la hotel Rebak Island Resort 4* sau similar.

 

Ziua 9. Langkawi*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau optional, plimbare cu barca in jurul Insulei Langkawi. În timpul excursiei se viziteaza Lacul Tasik Dayang Bunting, Insula Pulau Singa Besar, faimoasa pentru vulturii care se apropie de barci pentru a fi hraniti de echipajul de la bord, apoi se va face o oprire la Pulau Beras Basah pentru plaja si inot. Cazare in zona Langkawi, la hotel Rebak Island Resort 4* sau similar.

 

Ziua 10. Langkawi – Kuala Lumpur – Batu Caves

Micul dejun. Transfer la Aeroportul International Langkawi pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Kuala Lumpur. Sosire in Kuala Lumpur. Transfer la hotel. Dupa amiaza, vizita la Pestera Batu, ce implica urcarea celor 272 de trepte de la templul pesterii Batu – cunoscuta in intreaga lume pentru frumusetea naturala. Cazare in zona, la hotel Mercure Shaw Parade 4* sau similar.

 

Ziua 11. Kuala Lumpur – Bucuresti

Micul dejun. Transfer la Aeroportul International Kuala Lumpur pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii Neincluse:

- Asigurare medicala si asigurare storno

- Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali: 7 USD/ persoana/ zi

 

 

Servicii Optionale:

• Turul Insulei Langkawi si plimbare cu telecabina: 79 Eur/ persoana

• Excursie la Parcul National Kilim (zona de mangrove): 55 Eur/ persoana

• Plimbare cu barca in jurul Insulei Langkawi: 39 Eur/ persoana

• Pachet 3 excursii optionale: 175 Euro/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans in agentie)

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Malaezia, Toate locatiile, Malaezia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta