Ziua 1. Bucuresti – Lisabona

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Lisabona, Portugalia. Transfer si cazare in zona Lisabona la hotel Tryp Caparica Mar 4* sau similar.

 

Ziua 2. Sintra, Cabo da Roca, Cascais & Costa Estoril*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Sintra, Cabo da Roca, Cascais si Costa Estoril*. Cunoscuta ca resedinta a regilor, Costa Estoril este denumita ,,Riviera portugheza”. Dupa-amiaza, se viziteaza Cabo da Roca, punctual cel mai vestic al Europei continentale. Seara, cina si cazare la hotel Tryp Caparica Mar 4* sau similar.

 

Ziua 3. Lisabona

Mic dejun. Dimineata, plecare catre Lisabona, orasul celor 7 coline ce constituie adevarate puncte de belvedere asupra râului Tejo si a caselor multicolore. Se viziteaza: cartierul Belem, Manastirea Ieronimilor, mormântul navigatorului Vasco de Gama, Turnul din Belem si Monumentul Descoperitorilor. Tur pietonal in centrul vechi. Seara, cina si cazare la hotel Tryp Caparica Mar 4* sau similar.

 

Ziua 4. Fatima, Batalha si Alcobaca*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Fatima, unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj catolice din lume, dedicat Fecioarei Maria. Manastirea Batalha din Portugalia si este una din cele mai mari capodopere ale artei gotice. Seara, cina si cazare la hotel Tryp Caparica Mar 4*

sau similar.

 

Ziua 5. Setubal, Arrabida, Sesimbra & degustare de vinuri locale

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Setubal, un pitoresc oras pescaresc. Tur pietonal in centrul vechi si vizita la piata de peste, Mercado do Livramento, care, conform ziarului USA Today, este cea mai frumoasa din lume. Traversarea Parcului Natural Arrabida. Oprire in Sesimbra pentru a vizita castelul maur. Timp liber pentru prânz si cumparaturi. Se continua calatoria spre Azeitao, locul in care se produc unele dintre cele mai renumite vinuri, brânzeturi si prajituri portugheze. Vizita la o crama - muzeu faimoasa, deschisa in 1837, pentru a degusta celebrul vin Moscatel de Setubal. Seara, cina si cazare la hotel Tryp Caparica Mar 4* sau similar.

 

Ziua 6. Obidos, Nazare si Palatul Mafra*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Obidos, Nazare si Palatul Mafra*. Obidos a fost oferit de regi viitoarelor regine, iar primul care a facut asta a fost Regele Dinus I. Se continua

calatoria spre Nazare, oras renumit pentru plajele lungi de nisip, considerate de multi turisti unele dintre cele mai frumoase din Portugalia. Nazare este cunoscut ca locul unde s-au inregistrat cele mai mari valuri pe care s-a facut surf. Ultimul popas al zilei se face in Mafra. Seara, cina si cazare la hotel Tryp Caparica Mar 4* sau similar.

 

Ziua 7. Costa da Caparica

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la plaja sau la piscina hotelului. Seara, cina si cazare la hotel Tryp Caparica Mar 4* sau similar.

 

Ziua 8. Lisabona – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii Neincluse

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Excursii optionale

• Intrari la obiectivele turistice

• Taxe de oras/ statiune

• Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali

 

Servicii Optionale

• Excursie optionala la Sintra, Cabo da Roca, Cascais si Costa Estoril: 49 Euro/persoana

• Excursie optionala la Fatima, Batalha si Alcobaca: 65 Euro/ persoana

• Excursie optionala la Obidos, Nazare si Palatul Mafra: 65 Euro/ persoana

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Circuit si Sejur Lisabona, Lisabona, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta