PROGRAM
CIRCUIT LICIA 2022


 Plecari Otopeni si Cluj Napoca: 16,04, 23,04,30.04, 07.05, 01.10.2022
 
ZIUA1 | Sosire in Antalya
 Zbor catre Antalya, iar in aeroport veti fi intampinati la sosire decatre ghidul dumneavoastra, care va vaconduce la hotel, unde veti avea partede o primire calduroasa si de bauturiracoritoare. Veti innopta in zona Antalya.
ZIUA2 | Myra- Biserica Sft. Nicolae
Mic dejun. Aceasta excursie va va purta de-a lungul drumului de coasta careofera vederi splendide asupra marii, asupra padurilor de pin si asupravarfurilor stancoase ale muntilor Taurus. In scurt timp, veti ajunge in Myra,unde veti vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele maideosebite atractii ale Turciei. Mormintele si sarcofagele dateaza din secolulIV i.Hr. In Myra veti vizita, de asemenea si biserica Sfantul Nicolae, unde afost ingropat Sfantul Nicolae.vom vizita unde sa nascut Sft.Nicolae pe plaja  Patara
 
ZIUA3|LICIA
Mic dejun. Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capatul lagunei, se afa plaja Iztuzu numita si PlajaTestoaselor, accesibila numai pe mare. Aici ne vom opri, vom innota, dupa carene vom intoarce pe coasta, de unde vom continua calatoria cu autocarul pana inKusadasi, unde veti petrece urmatoarele doua nopti.

ZIUA4| Efes (Ephesus)
Mic dejun. Astazi veti vizita Efes, unul dintre cele mai mari situriarheologice din lume. Starea de conservare a cetatii este exceptionala.Antichitatea asteapta sa fe explorata de dumneavoastra: Agora (piata publica),templul Domitian, Nimphaeum (sanctuar construit in cinstea nimfelor acvatice),izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri si carese numara printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia si biblioteca lui Celsus.


ZIUA5| Pamukkale( Hierapolis)

Mic dejun. Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile in departare din travertin au luat nastere din  depozitele apei  termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, inca din Antichitate. Dupa sosire,veti avea posibilitatea de a face o baie termala la hotelul dumneavoastra. Veti innopta in Pamukkale.

Ruinele magnifcului oras Hieropolis, care a inforit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. Inapropiere se afla impunatorul si somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veti calatori de-a lungul peisajului pitoresc si minunatal MuntilorTaurus inapoi in Antalya. Pe drum veti vizita un atelier de tesut covoare, unde  veti cunoaste intregul proces de productie al covoarelor (de la productia materiei prime; matase, bumbac si lana pana la produsul innodatfnit). Veti innopta 2 nopti in zona Antalya.

 ZIUA 6|Antalya - cascada Karpuzkaldiran
Mic dejun.  Astazi veti vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orase de pe Riviera Turceasca. Protejat de peisajul montan magnifc al muntilor Taurus, prospera aici o vegetatie  bogata.Printre altele,veti vedea simbolul orasului, Yivli Minare, minaretul canelat.Pe Kalekapisi, poarta cetatii, se afa turnul cu ceas pe un turn vechi al fortifcatiei. In timpul plimbarii in jurul orasului vi se ofera sansa de a face cumparaturi, in special bijuterii si articole din piele. Sfarsitul este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldiran.
Zborul de intoarcere acasa In functie de ora de plecare, autobuzul va va duce la aeroport si veti porni indrumul spre casa.

Servicii incluse
 Zbor dus-intors Bucuresti-Antalya;
 Taxele de aeroport;
 Transport cu autocarul pe tot parcursulcircuitului;
 Ghid vorbitor de limba romana;
 Cazare 7 nopti la hoteluri de 4*:
1 noapte in zona Antalya
1 noapte in zona Dalaman & Fethiye
2 nopti in zona  Kusadasi;
1nopti in zona Pamukkale
2 nopti in zona Antalya
 Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet sau ala carte;
 Transportul la obiectivele turistice mentionate in program.
 
Servicii neincluse:
 Pachet cina tip bufet sau a lacarte (7 nopti) +bilete intrare obiective turistice mentionate.
 supliment demipensiune;
 intrarile la obiectivele turistice.  
 Asigurari medicale.  
 Bacsisul pentru ghidul si soferul local.
Excursii optionale:                                                                                                      
 KEKOVA (ORASUL SCUFUNDAD & PRANZUL)                                                     
 FECIOARA MARA & SATUL GRECESCRNCE &PRANZUL               
 PRANZUL                                                                                                      
 ACVARIUM                                                                                                                 
 BALON  (se poate modifica in functie de vreme).
 Excursiile si cina se vand doar la destinatie.

Pentru excursie Licia: minim 25 paxvezi mai multe

transfer; Transport Avion CLJ-AYT Day 6 2022 Cluj Napoca - Antalya; TAXE DE AEROPORT; CATERING (doar apa); Transport Avion AYT-CLJ Day 6 2022 Antalya - Cluj Napoca

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Circuit Licia 2022, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta