Ziua 1. Bucuresti – Colombo

Check- in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Colombo.

Ziua 2. Colombo – Dambulla

Sosire in Colombo si plecare spre Dambulla. În drum oprire la “Orfelinatul” de elefanti de la Pinnawala. În continuare, sosire in Dambulla unde se viziteaza Templul de Piatra construit in interiorul unei pesteri. Cazare la hotel Sigiriana Resort by Thilanka 4* sau similar.

Ziua 3. Sigiriya – Minneriya

Mic dejun. Excursie la Fortareata din Sigiriya, cunoscuta sub numele de „Stânca Leului“. Optional se pot parcurge cele 1.200 de trepte pentru a admira ruinele celebrului Palat, insa si pentru o privelistea unica asupra zonei. Plecare spre Parcul National Minneriya, cunoscut pentru numarul mare de elefanti salbatici. Se viziteaza parcul intr-o sesiune de jeep safari. Întoarcere in Dambulla si cazare la hotel Sigiriana Resort by Thilanka 4* sau similar.

Ziua 4. Dambulla – Kandy

Mic dejun. Dimineata se viziteaza gradina de condimente si mirodenii din Matale. Deplasare spre Kandy si vizita la Templul Dintelui Sacru declarat Patrimoniu Mondial UNESCO, care gazduieste relicva dintelui sacru al lui Buddha. Cazare la hotel Thilanka Kandy 4* sau similar.

Ziua 5. Kandy

Mic dejun. Plecare spre Peradaniya unde se viziteaza Gradina Botanica Regala, cu peste 5000 de specii de copaci si plante. Se continua cu vizita la o plantatie si o fabrica de ceai. În Pilimathalawa se face o oprire la Gadaladenyia Vihara, un templu budist antic construit pe un platou stâncos. Traseul zilei se incheie cu vizita la Embekke Devalaya, renumit pentru sculpturile sale elaborate in lemn. Întoarcere in Kandy si cazare la hotel Thilanka Kandy 4* sau similar.

Ziua 6. Kandy – Panadura

Mic dejun. Plecare spre Panadura, cunoscut pentru plajele sale. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau excursii optionale. Cazare la hotel Jie Jie Beach by Jetwing 4* (camere deluxe) sau similar.

Ziua 7. Panadura – Galle*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la plaja sau excursie optionala* la Galle, cel de-al patrulea mare oras al insulei, un loc incarcat de energie, spiritualitate si istorie. Se exploreaza orasul printr-un tur complet si se face o croaziera printre vegetatia luxurianta si fauna salbatica a Râului Madu. Cazare la hotel Jie Jie Beach by Jetwing 4* (camere deluxe) sau similar.

Ziua 8. Panadura

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau excursii optionale. Cazare la hotel Jie Jie Beach by Jetwing 4* (camere deluxe) sau similar.

Ziua 9. Panadura – Colombo – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Colombo pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

NOTA! Plecarea din 26.12 include cina festiva de Revelion

 

Servicii optionale neincluse in pret:

  • Excursie in Galle: 55 Euro/persoana (Optional)
  • Supliment demipensiune (7 cine): 95 Euro/persoana (valabil doar pentru plata in avans in agentie) (Optional) 

Servicii neincluse in pret:

  • Biletele de intrare la obiectivele turistice (aprox. 140 USD, se achita la fata locului) (Neinclus)
  • Taxa viza pentru Sri Lanka: 50 USD/persoana (se obtine on-line) (Neinclus)
  • Bacsisuri pentru ghizii si soferii locali: aprox. 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului) (Neinclus)

 Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit si Sejur Sri Lanka, Toate locatiile, Sri Lanka

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta