Circuit Japonia 13 nights Circuit Japonia, Circuit Japonia
Ziua 1-2 (25.04.-26.04.23) TIMIȘOARA - BUDAPESTA - ISTANBUL - OSAKA.
Întâlnire cu însoțitorul de grup la Casa Adam Muller Guttenbrun in jurul orei 00:00, transfer la Budapesta pentru zborul de la ora 06:35 Budapesta – Amsterdam 08:40; Amsterdam 14:45 - OSAKA sosire în 26.04.23, la ora 08:50, transfer la hotel și cazare in Osaka. Timp liber pentru odihnă și acomodare cu fusul orar.
Ziua 3 (27.04.23) OSAKA. Dupa micul dejun avem in fata o zi de acomodare si relaxare cu o plimbare foarte lejera in zona Namba, Dotombori si in zona Castelului din Osaka cu parcul adiacent acestuia.
Ziua 4 (28.04.23) OSAKA: OSAKA – HIROSHIMA – OSAKA. Mic dejun. Vă propunem o excursie la Miyajima și Hiroshima cu celebrul tren de mare viteză. Plecăm spre Miyajima, insula cu celebra poartă Tori pe apă. Traversarea pe insulă se face cu feribotul. Excursia include vizita altarului Itsukushima, iar in Hiroshima vizita la Domului Bombei și plimbare în zona pietonală adiacentă Parcului Păcii. Seara, revenim în Osaka cu trenul Shinkansen.
Ziua 5 (29.04.23) KYOTO. Mic dejun. Vom continua explorarea frumosului oraș Kyoto cu ghidul. Vă propunem o excursie de o zi ce va începe cu zona centrală a orașului, vizităm, castelul Niji-jo, celebrul Pavilion de Aur si spre finalul zilei Palatul Imperial din Kyoto (în funcție de aprobarea primită de la Casa Imperială). Cazare în Osaka.
Ziua 6 (30.04.23) NARA. După micul dejun, ne vom îndrepta către Nara, cea mai veche capitală a Japoniei ce datează din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita Templul Todaiji, aflat în patrimoniul UNESCO, care adăpostește cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga partea gratuita, apoi vom petrece puțin timp liber în parcul Nara sau parcul Căprioarelor. După amiază, revenim în Osaka pentru cazare.
Ziua 7 (01.05.23) KYOTO. Mic dejun. Vom continua explorarea frumosului oraș Kyoto individual sau cu ghidul în limba română. Vă propunem o excursie de o zi ce va începe cu zona de est a orașului, cu Templul Fushimi Inari, apoi Templul Sanjusangendo, zona pietonală Hagashiyama, Templul Heian, iar la finalul zilei ne întoarcem spre gara Kyoto Central. Revenim în Osaka pentru cazare.
Ziua 8 (02.05.23) OSAKA. Dupa micul dejun facem o vizită de o zi la Himeji, pentru a vedea unul din cele mai reprezentative obiective din Japonia.
Ziua 9 (03.05.23) OSAKA. Mic dejun cu check-out și transfer spre Tokyo pentru cazare. Dupa amiază, program cultural în funcție de ora de sosire la hotel și cazare.
Ziua 10 (04.05.23) TOKYO – NIKKO – TOKYO. Mic dejun. Vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita Templul Toshogu, aici găsindu-se mormântul Șogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important în istoria Japoniei, cunoscut nouă mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavell). Seara, revenim în Tokyo.
Ziua 11 (05.05.23) TOKYO. Mic dejun și un program lejer cu vizita Grădinilor Palatului Imperial și zona comercială Ginza.
Ziua 12 (06.05.23) TOKYO. Mic dejun. Vizită în zona Shinjuku, următoarea oprire este Harajuku, loc celebru al modei avangardiste japoneze și Templul Meiji apoi, spre seară, vizităm zona Shibuya, locul unde se găsește celebra statuie a câinelui Hachiko și trecerea de pietoni traversată zilnic de 1 milion de persoane.
Ziua 13 (07.05.23) TOKYO. Mic dejun. Vizităm Kamakura, un mic oraș de coastă, o destinație turistică foarte populară, la aproximativ o oră la sud de Tokyo. Kamakura oferă numeroase temple, sanctuare și alte monumente istorice precum și statuia lui Buddha din bronz în aer liber.
Ziua 14 (08.05.23) TOKYO . Mic dejun. Vizită în vestita zona Hakone pe durata unei zile întregi.
Ziua 15 (09.05.23) TOKYO. Mic dejun, scurtă plimbare prin Tokyo pentru ultimele suveniruri, apoi transfer la aeroport, zbor, Tokyo Haneda 14:20 - Paris ora 19:20; Paris 21:35 – Budapesta 23:45 ; transfer spre Timișoara.

vezi mai multe

• transport cu avionul Budapesta – Osaka -Tokyo - Budapesta cu compania Air France (cu escala la Amsterdam la dus si la Paris la retur); sunt incluse taxele de aeroport;• taxe de aeroport, bagaj de mana 55 x 35 x 25 cm + o geanta mica 40 x 30 x 15 cm (maxim 12 kg) , bagaj de cala 23kg• 7 nopti de cazare cu mic dejun în Osaka – Hotel Mystays Shin Osaka sau similar;• 6 nopți cazare cu mic dejun în Tokyo – Hotel Musse Ginza Meitetsu 4* Tokyo sau similar;• transport local în sistemul JR Rail cu abonamentul special JR Rail Pass (doar 7 zile din momentul validării), care cuprinde orice mijloc de transport al companiei JR (Japan Railpass); restul zilelor, turiștii plătesc transportul local în Tokyo sau Kamakura.• Atenție!!! Abonamentul JR Rail Pass este uninominal, este netransmisibil și poate fi achiziționat numai în țara de reședință a turistului înainte de a ajunge în Japonia. La sosirea în țara de destinație, voucherul se preschimbă în documentul de călătorie. Atenție: în cazul pierderii sau furtului acestui document de călătorie, JR Rail Pass nu se mai poate reemite în Japonia;• nu există sistemul de extra-opționale, întreg grupul beneficiază de același program pe toată durata excursiei;• intrările la obiectivele menționate în program sunt în majoritatea lor gratuite pentru turiști; pentru obiectivele care necesită bilet de intrare, acesta nu este inclus în prețul excursiei;• însoțitor de grup și ghid vorbitor de limba română,

vezi mai multe

• bilete de intrare la obiectivele care nu sunt gratuite într-un cuantum de până la 100 de eur/pers/sejur;• asigurarea storno (opțională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie;• orice servicii care nu sunt menționate în program: servicii de taxi, servicii de rent-a-car, călătorii cu mijloacele de transport în comun în afara rețelei JR pe perioada validității abonamentului JR Rail Pass și transportul în comun în zilele în care acest abonament expiră, într-un cuantum de până la 100 de eur/pers;

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Budapesta catre Circuit Japonia, Toate locatiile, Japonia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta