ITINERARIU

 

Ziua 1. Bucuresti – Tokyo
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Tokyo. 

Ziua 2. Tokyo

Sosire in Tokyo si transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Sunshine City Prince 4* sau similar in Tokyo.

Ziua 3. Tokyo – Kamakura – Toyohashi
Mic dejun. Plecare spre Kamakura, prima capitala a Shogunatului, unde se viziteaza statuia Marele Buddha si Templul Hasedera. Dupa-amiaza, se continua calatoria de-a lungul coastei Pacificului. Seara, cazare la Hotel Loisir 3* sau similar in Toyohashi.

Ziua 4. Toyohashi – Toba – Nara – Kyoto
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Irago, peninsula Atsumi, de unde se ia feribotul pentru a traversa Golful Ise spre Toba. Se viziteaza Insula Mikimoto, denumita simbolic „Insula Perlelor”, renumita pentru culturile sale de perle. De aici se continua calatoria spre Nara, cea mai veche capitala a Japoniei. Se viziteaza Templul Tōdai-ji, care gazduieste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din lume, parcul de caprioare din Nara. Seara, cazare la Hotel Daiwa Roynet 3* sau similar in Kyoto.

Ziua 5. Kyoto
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras* in fostul oras imperial, renumit pentru cele peste 1800 de temple si gradinile in stil Zen. Se viziteaza: Templul Ryōan-ji, renumit pentru cea mai mare gradina cu pietre din Japonia, Templul Kinkaku-ji, cunoscut si sub denumirea de „Pavilionul de Aur” si Castelul Nijō. Dupa-amiaza, se viziteaza Altarul Fushimi Inaritaisha, faimos datorita miilor de porti Torii si straduta traditionala Nishiki-dori, unde se poate degusta o varietate de preparate locale. Seara, cazare la Hotel Daiwa Roynet 3* sau similar in Kyoto.

Ziua 6. Kyoto – Takayama
Mic dejun. Plecare spre Takayama, unul dintre putinele orase din Japonia care a pastrat vechile obiceiuri si traditii. Tur pietonal cu ghidul pe renumita strada Kamisannomachi si cladirea Takayama Jinya. Seara, cazare la Hotel Wat Hida 4* sau similar in Takayama.

Ziua 7. Takayama – Matsumoto – Nagano
Mic dejun. Plecare spre Matsumoto, unde se viziteaza unul dintre cele mai bine conservate castele din Japonia, Castelul Matsumoto. Denumit simbolic si „Castelul Ciorii”, din cauza zidurilor negre, acesta face parte din colectia celor patru castele desemnate „Comorile Nationale ale Japoniei”. Plecare spre Nagano, oras care a gazduit Jocurile Olimpice de Iarna in 1998, unde se viziteaza Templul Zenkō-ji. Seara, cazare la Hotel Kokusai 21 4* sau similar in Nagano.

Ziua 8. Nagano – Nikko – Tokyo

Mic dejun. Plecare spre Parcul National Nikko, inclus in Patrimoniul UNESCO, o zona deosebit de pitoreasca, cu drumuri montane presarate cu temple budiste. Se viziteaza Templul Taiyū-in si Altarul Tōshō-gū. Seara, cazare la Hotel Sunshine City Prince 4* sau similar in Tokyo.

Ziua 9. Tokyo – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras* in impresionanta capitala a Japoniei, ce include: Altarul Meiji, Asakusa, Templul Sensoji, Tokyo Sky Tree (exterior), cartierul Ginza. Plimbare in zonele Nakamise, Harajuku, Omotesando si celebra intersectie Shibuya. Dupa-amiaza, transfer la aeroportul din Tokyo pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 


Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala
• Asigurare storno


*Servicii optionale neincluse in pret:

• Pachet 2 excursii Tokyo si Kyoto: 229 Euro/ persoana (excursiile se pot rezerva doar in avans, in agentie)

 

 Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Japonia, Toate locatiile, Japonia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta