Ziua 1. Bucuresti – Reykjavik

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Reykjavik. Sosire in Reykjavik si transfer catre hotel. Pe parcurs se viziteaza: podul dintre placile tectonice ale continentelor Europa si America; farul Reykjanes – primul far al Islandei, din anul 1878; vulcanul Fagradalsfjall pentru a admira noile formatiuni de lava. Cazare in zona Reykjavik, la hotel 201 Kopavogur sau similar.

 

Ziua 2. Reykjavik – Vik

Mic dejun. Turul de astazi include vizita la doua dintre cele mai impresionante cascade ale Islandei: Seljalandsfoss – cunoscuta pentru faptul ca poate fi admirata si din spatele perdelei de apa si cascada Skógafoss cu o inaltime de 60 de metri; ghetarul Sólheimajökull; peninsula Dyrhólaey - recunoscuta pentru arcul natural creat de mare si plaja cu nisip negru Reynisfjara. Cina si cazare in zona Vik, la hotel Skogafoss sau similar.

 

Ziua 3. Vik – Hella

Mic dejun. În prima parte a zilei se exploreaza laguna ghetarului Jökulsárlón de la bordul barcii amfibie, canionul Fjaðrárgljúfur, Plaja de Diamant si centrul pentru vizitatori Skaftafell. Cazare in zona Hella, la hotel Hvolsvollur sau similar.

 

Ziua 4. Hella

Mic dejun. Itinerariul de astazi este cel al Turului Cercului de aur, ce include vizitarea a trei obiective importante ale insulei: Parcul National Thingvellir – o vale spectaculoasa incarcata de istoria vikingilor, astazi parte a Patrimoniului Mondial UNESCO; Zona geotermala Geysir; Cascada Gullfoss („Cascada de aur”), si craterul Kerid – un lac vulcanic cu versanti de culoare rosie. Cazare in zona Hella, la hotel Hvolsvollur sau similar.

 

Ziua 5. Hella – Reykjavik 

Mic dejun. Plecare spre zona montana a insulei, unde se va vizita: valea Þjórsárdalur creata de cel mai lung râu al Islandei – Þjórsá; complexul de cascade Hjálparfoss; lacurile vulcanice Bláhylur si Frostastaðavatn; muntii Landmannalaugar renumiti pentru culorile stâncilor de la roz, verde, albastru pâna la auriu si rosu; craterul si lacul vulcanic Ljótipollur („Balta urâta”)  si cascada Háifoss („Cascada inalta”) cu o inaltime de 122 metri. Cazare in zona Reykjavik, la hotel Fosshotel Raudara sau similar.

*itinerariul din ziua 5 poate fi inlocuit cu cel din ziua 6, in functie de disponibilitatea autocarelor pentru zona montana.

 

Ziua 6. Reykjavik – Borgarnes – Reykjavik*

Mic dejun. Plecare spre orasul Borgarnes situat pe o peninsula de pe malul fiordului Borgarfjörður. Retur catre Reykjavik, unde se viziteaza principalele obiective turistice: Optional*, tur panoramic cu avionul pentru a admira insula de la inaltime. Cazare in zona Reykjavik, la hotel Fosshotel Raudara sau similar.

 

Ziua 7. Reykjavik – Grindavik* – Reykjavik

Mic dejun. Îmbarcare la bordul vasului de croaziera pentru o iesire in larg in zonele in care pot fi admirate balene. La retur, plecae spre Grindavik pentru a vizita Laguna Albastra, recunoscuta in intreaga lume pentru piscinele naturale cu apa termala create in stânca neagra vulcanica. Optional* se poate opta pentru pachetul Comfort ce include o baie in apele termale. Cazare in zona Reykjavik, la hotel Fosshotel Raudara sau similar.

 

Ziua 8. Reykjavik – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la Aeroportul International din Reykjavik pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti.

 

NOTA: In functie de orarul de zbor vizitele din ziua 1 se organizeaza in ziua 8

 

Servicii optionale neincluse:

- Tur panoramic cu avionul : 60 euro/ persoana

- Excursie pe mare pentru observarea balenelor: 100 euro/ persoana

- Pachet Comfort la Blue Lagoon - 100 euro/ persoana

- Pachet 3 excursii optionale: 235 euro/ persoana

 

Servicii neincluse:

-asigurare medicala/storno

-bacsisul pentru ghizii si soferii locali

 

NOTA: ordinea vizitelor se poate modifica

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Islanda, Toate locatiile, Islanda

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta