Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv - Nazareth

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Tel Aviv. Sosire si transfer spre Nazareth. Seara, cazare si cina (gustare rece) la hotel in zona Nazareth.

 

Ziua 2. Nazareth – Marea Galileei – Capernaum – Tabgha – Tabor (Iordania) - Amman

Dupa micul dejun se viziteaza cele mai importante atractii din jurul Marii Galileei. Plecare spre Capernaum si vizita la ruinele sinagogii unde a predicat Iisus. În Tabgha se viziteaza Biserica Inmultirii pâinilor si a pestilor, care pastreaza si azi bucati de mozaic crestin. Oprire pe Muntele Fericirilor, unde Iisus a tinut o predica despre fericire si de unde poate fi admirata o frumoasa panorama asupra Marii Galileii. Seara cazare la hotel in zona Amman.

 

Ziua 3. Amman – Petra – Amman

Mic dejun. Se viziteaza Petra, fost oras antic din Iordania, renumit pentru stilul architectural, fiind sapat aproape in intregime in piatra muntelui pe care se sprijina. Întoarcere pe Valea lui Moise (oprire la Izvorul lui Moise) si tur panoramic al orasului Amman. Seara, cazare la hotel in zona Amman. 

 

Ziua 4. Amman - Jerash– Marea Moarta – Betleem  

Mic dejun. Se viziteaza Jerash, considerat unul dintre cele mai importante orase romane din lume, fiind al doilea cel mai popular obiectiv din Iordania. Întoarcere in Israel, oprire la Qasr el Yahud, locul botezului lui Iisus in Iordan. Drumul continua cu vizita la Marea Moarta, marea cu cea mai mare salinitate din lume. Seara, cazare in Betleem.

 

Ziua 5. Betleem

Mic dejun. Turul orasului Betleem include vizita la Biserica si Pestera Nasterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina, Grota Preafericitului Ieronim, Grotele Laptelui si Piata Ieslei. Ziua continua cu vizita la Câmpul Pastorilor, Manastirea Sfântul Teodosie si Manastirea Sfântul Nicolae. Seara cazare la hotel in Betleem.

 

Ziua 6. Betleem – Ierihon, Hozeva &Masada*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* la Fortareata Masada, unde se urca cu telecabina. Vizita la Ierihon, cel mai vechi oras din lume si privire panoramica asupra Manastirii Carantania de la poalele Muntelui Ispitirii. Drumul continua cu vizita la Asezamântul Românesc si Manastirea „Dudul lui Zaheu”. Deplasare catre Hozeva unde se viziteaza Manastirea Sf. Gheorghe, locul unde a trait ultima parte a vietii sale Sf. Ioan Iacob de la Neamt. Seara, cazare la hotel in Betleem.

 

Ziua 7. Betleem – Ierusalim

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Maslinilor pentru o panorama uimitoare asupra Orasului Vechi si vizita la Pater Noster. Plimbare in Gradina Ghetsimani si vizita la Biserica Tuturor Natiunilor. Se viziteaza Orasul Vechi, Templul Muntelui, unde se afla Cupola Stâncii si Zidul Plângerii. Se strabate Drumul Crucii – Via Dolorosa pâna la Biserica Sfântului Mormânt. Seara, cazare la hotel in Betleem

 

Ziua 8. Tel Aviv – Haifa– Bucuresti  

Mic dejun. Transfer spre Tel Aviv. Tur de oras in Tel Aviv si Jaffa. Se continua traseul cu oprire la Haifa, oras-port amplasat intre Coasta Meditarenei si Muntii Carmel, unde se viziteaza panoramic Gradinile suspendate din Bahai, impresionante prin grandoare si design. Vizita la Biserica Buna Vestire din Nazaret, important lacas de cult crestin. Seara, transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

*** Nota: in functie de orarul de zbor, programul din ultima zi se poate organiza si in prima zi.

*** Nota: Pentru plecarea de Revelion, Cina festiva este inclusa in tariful pachetului (Cina va avea loc la restaurantul Sky Lounge si include un pahar de sampanie)

 

Servicii neincluse:

Asigurare medicala si storno

Taxa de trecere a frontierei Israel - Iordania - Israel: aprox 75 USD/ persoana (se achita local)

Bacsisuri pentru ghizi si soferii locali: 5 Eur/ persoana/ zi (se achita ghidului, in prima zi a circuitului, obligatoriu)

Intrarile la obiectivele turistice (se achita ghidului in prima zi a circuitului): total aprox 115 USD/ persoana (include toate intrarile la obiectivele turistice + Petra)

Excursie la Masada, Ierihon & Hozeva: 100 Euro/ persoana (Optional)

Grup minim pentru organizarea circuitului: 40 persoane

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Cluj Napoca catre Circuit Israel & Iordania, Toate locatiile, Israel

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta