Ziua 1. Bucuresti – Delhi

Check-in si imbarcare de pe Aeroportul International Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Delhi.

 

Ziua 2. Delhi

Sosire in Delhi. Transfer la hotel. Mic dejun. Tur panoramic al orasului  ce include: Rashtrapati Bhavan (exterior) - resedinta oficiala a presedintelui Indiei, cladirea Parlamentului (exterior) si Poarta India, si Qutub Minar. Cina si cazare la hotel in zona Delhi

Ziua 3. Delhi

Mic dejun. Turul capitalei Indiei, include: moscheea Jama Masjid - cea mai mare din India, plimbare cu risca, zona comerciala Chandni Chowk cu piata de condimente, Red Fort (exterior) - inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, complexul memorial Rajghat - dedicat lui Mahatma Gandhi, mormântul lui Humayun - imparatul imperiului Mogul si Templul Gurudwara Bangla Sahib al comunitatii Sikh. Cina si cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 4. Delhi – Agra

Mic dejun. Plecare spre orasul Agra.. Optional*, seara spectacol artistic Mohabbat-the-Taj . Cina si cazare la hotel in zona Agra.

Ziua 5. Agra

Mic dejun. Vizita la Palatul Taj Mahal construit de catre imparatul Shah Jahan ca dovada a dragostei pentru sotia sa Mumtaz Mahal. Turul continua cu Fortul Agra - resedinta imparatilor imperiului Mogul, aflat astazi pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Cina si cazare la hotel in zona Agra.

Ziua 6. Agra - Fatehpur Sikri – Jaipur

Mic dejun. Plecare spre orasul Jaipur, pe parcurs se viziteaza vechiul oras Fatehpur Sikri. Cina si cazare la hotel in zona Jaipur

Ziua 7. Jaipur

Mic dejun. Tur de oras in Jaipur ce include: fortul Amber - construit in sec. XVII (urcare cu jeep-ul), palatul Hawa Mahal sau Palatul Vânturilor (exterior), complexul Palatului Orasului (exterior) - resedinta familiei regale si Observatorul Astronomic Regal Jantar Mantar. Cina si cazare la hotel in zona Jaipur.

Ziua 8. Jaipur – Cochin

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Cochin, via Mumbai. Orasul Cochin sau Kochi este situat pe malul oceanului, fiind astfel unul dintre cele mai importante porturi si puncte comerciale din regiune. Cazare la hotel in zona Cochin.

Ziua 9. Cochin - Alleppey

Mic dejun. Transfer catre orasul Alleppey, numit si „Venetia Estului”. Check-in pe barca traditionala Kettuvallams si plimbare pe râu pentru a observa stilul de viata al localnicilor. Masa de prânz, cina si cazare in zona Alleppey, la Dlx Houseboat sau similar.

Ziua 10. Alleppey – Thekkady

Mic dejun. Plecare spre zona Thekkady/Periyar. Se viziteaza o plantatie de condimente unde se cultiva: cardamon, piper, scortisoara, vanilie si multe altele. Cazare la hotel in zona Thekkady.

Ziua 11. Thekkady – Cochin

Mic dejun. Se viziteaza Parcul National Periyar si Sanctuarul pentru viata salbatica dedicat elefantilor si tigrilor. Plecare spre orasul Cochin. Cazare la hotel in zona Cochin

Ziua 12. Cochin

Mic dejun. Turul orasul Cochin include: Biserica Sf. Francisc, plaja Fort Kochi cu celebrele plase de pescuit chinezesti, Palatul Mattancherry sau Palatul Olandez, sinagoga Paradesi. Dupamiaza se va urmari un moment artistic de dans traditional Kathakali. Cina si cazare la hotel in zona Cochin.

Ziua 13. Cochin- Colombo - Dambulla

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul cu ruta Cochin - Colombo. Sosire in Colombo si plecare spre Dambulla. În drum oprire la “Orfelinatul” de elefanti de la Pinnawala. Sosire in Dambulla unde se viziteaza Templul de Piatra construit in interiorul unei pesteri. Cazare la hotel in zona Dambulla.

Ziua 14. Sigiriya – Minneriya

Mic dejun. Excursie la Fortareata din Sigiriya, cunoscuta sub numele de „Stânca Leului“. Optional se pot parcurge cele 1.200 de trepte pentru a admira ruinele celebrului Palat. Plecare spre Parcul National Minneriya, cunoscut pentru numarul mare de elefanti salbatici. Se viziteaza parcul intr-o sesiune de jeep safari. Întoarcere in Dambulla si cazare la hotel.

Ziua 15. Dambulla – Kandy

Mic dejun. Dimineata se viziteaza gradina de condimente si mirodenii din Matale. Deplasare spre Kandy si vizita la Templul Dintelui Sacru, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO, care gazduieste relicva dintelui sacru al lui Buddha. Cazare la hotel in zona Kandy

Ziua 16. Kandy

Mic dejun. Plecare spre Peradaniya unde se viziteaza Gradina Botanica Regala. Se continua cu vizita la o plantatie si o fabrica de ceai. În Pilimathalawa se face o oprire la Gadaladenyia Vihara, un templu budist antic construit pe un platou stâncos. Plecare spre zona Negombo si cazare la hotel. Seara transfer la aeroport

Ziua 17. Negombo - Bucuresti

Check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit India si Sri Lanka, Toate locatiile, India

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta