Circuit Maroc - Orasele Imperiale

Circuite Maroc
de la
EUR 1658 00 EUR
2 adulti

Ziua 1. Bucuresti – Marrakech 

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Marrakech. Sosire si transfer la hotel.

Ziua 2 Marrakech* - Casablanca

Mic dejun. Timp liber sau, optional, tur de oras cu ghid local* in Marrakech:  Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, Medersa Ben Youssef, Medina, piata Jemaa el-Fnaa si bazarurile. Seara, cazare la hotel in Casablanca.

Ziua 3. Casablanca – Tanger – Tetouan

Mic dejun. tur panoramic in Casablanca, unde se poate admira Moscheea lui Hassan al ll-lea. Plecare spre Tetouan cu  oprire pentru tur de oras in Tanger, cal mai important oras-port din nordul marocului.

Ziua 4. Tetouan – Chefchaouen – Meknes

Mic dejun. Plecare spre Meknes. Pe traseu se viziteaza Chefchaouen, un impresionant oras ale carui cladiri sunt vopsite in albastru.  Seara, cazare la hotel in Meknes.

Ziua 5. Fes*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Fes*. Pe parcursul excursiei se pot admira: Moscheea si Universitatea Al Quaraouiyine, Medersa Attarine, Mausoleul lui Moulay Idriss, Turnul Albastru si Palatul Regal si bazarul artizanilor. Seara, cazare la hotel in Meknes.

Ziua 6. Meknes – Rabat - Marrakech

Mic dejun. Plecare spre Marrakech. Oprire pentru tur de oras in Rabat: Palatul Regal, Turnul Hassan, Mausoleul lui Mohamed al V-lea si la Kasbaj. Seara, cazare la hotel in Marrakech.

Ziua 7. Marrakech –Essaouira*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Essaouira, un mic oras port fermecator situat la malul Atlanticului*. Tur de oras care include vizitarea celor mai cunoscute obiective turistice: Medina, care este inclusa in patrimoniul UNESCO, Portul si Citadela. Prânz inclus la un restaurant local.Seara, cazare la hotel in Marrakech.

Ziua 8. Marrakech – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la gradinile Majorelle. Dupa amiaza plimbare cu trasura. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare catre Bucuresti Otopeni.Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno

 *Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie Essaouira: 59 Euro/ persoana
• Excursie Fes: 59 Euro/ persoana
• Tur de oras in Marrakech: 59 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune: 119 Euro/ persoana
• Pachet complet (3 excursii) si supliment demipensiune (7 cine): 269 Euro/ persoana


Grup minim pentru organizarea circuitului: 40 persoane.

 

  • TUR DE ORAS IN MARRAKECH

Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri. Întinsele paduri de portocali si lamâi, plantatiile de trandafiri, festivalul folcloric, monumentele istorice, viata agitata a pietelor (suk-uri) si activitatea artizanilor fac din acesta un loc ce merita vizitat.

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o constructie uimitoare si impresionanta, atât prin marimea sa, cât si prin arhitectura. Stilul arhitectural al moscheii a devenit cunoscut drept stilul marocan-andaluz, iar aceasta constructie a inspirat si alte cladiri precum Giralda din Sevilla sau Turnul Hassan din Rabat.

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfârsitul secolului 19, cu intentia de a fi cea mai frumoasa constructie ridicata pâna in acel moment. Iar rezultatul nu a fost departe: timp de 14 ani, cei mai buni artizani au lucrat la Palatul Bahia si au decorat 150 de camere incredibile, pe o suprafata de 8 hectare de cladiri si gradini

Continuam cu o vizita la medina, partea veche a orasului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome incântatoare, mâncare gatita in strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experienta pe care trebuie sa o traiesti!; Medersa Ben Youssef, piata Jemaa el-Fnaa si bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

 

  • EXCURSIE LA FEZ

Fes este un oras simbol al acestei tari prin prisma medinei, patrimoniu Unesco si considerat a fi cea mai mare aglomerare urbana din lume in care nu au acces vehicole motorizate

Orasul Fes a fost intemeiat pe malul raului Jawhar in anul 789 de catre Idris I, fondatorul dinstiei Shi’ite Idriside. Fiul acestuia, Idris II a construit in anul 808 o asezare pe malul opus al aceluiasi rau. Orasele s-au dezvoltat separat avand deseori conflicte. Aceste orase erau:  Medinat Fas si Al-Aliya.

In ziua de astazi, orasul Fes este constituit din cele doua orase vechi contopite iar raul Jawhar, numit mai nou raul Fes,  abia se observa in labirintul de stradute inguste.

In interiorul acestui adevarat labirint se gasesc si principalele obiective turistice pe care le vom vizita in timpul turului, Moscheea Quarouiyen– cea mai veche universitate islamica; scoala coranica Attarine Medersa– cu superbe decoratiuni , Piata si fantana Nejjarine. Un tur interesant al orasului Fes incepe cu vizita portii de intrare al Palatului Regal, o adevarata opera de arta, Mausoleul lui Moulay Idriss, Turnul Albastru si bazarul artizanilor.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Maroc - Orasele Imperiale, Toate locatiile, Maroc

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta