Ziua 1. Bucuresti – Delhi

Check-in si imbarcare de pe Aeroportul International Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Delhi. Sosire dupa miezul noptii, transfer si cazare in zona Delhi, la hotel Quality Inn  sau similar.

 

Ziua 2. Delhi

Mic dejun. Tur panoramic al orasului  ce include: Rashtrapati Bhavan (exterior) - resedinta oficiala a presedintelui Indiei, cladirea Parlamentului (exterior) si Poarta Indiei, si Qutub Minar. Cina si cazare in zona Delhi, la hotel Quality Inn  sau similar.

 

Ziua 3. Delhi

Mic dejun. Tur de oras ce include: moscheea Jama Masjid - cea mai mare din India, plimbare cu risca, zona comerciala Chandni Chowk cu piata de condimente, Red Fort (exterior) - inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, complexul memorial Rajghat - dedicat lui Mahatma Gandhi, mormântul lui Humayun - imparatul imperiului Mogul si Templul Gurudwara Bangla Sahib al comunitatii Sikh. Cina si cazare in zona Delhi, la hotel Quality Inn  sau similar.

 

Ziua 4. Delhi – Agra

Mic dejun. Plecare spre orasul Agra. Optional*, seara spectacol artistic Mohabbat-the-Taj . Cina si cazare in zona Agra, la hotel Atulyaa Taj  sau similar.

 

Ziua 5. Agra

Mic dejun. Vizita la Palatul Taj Mahal construit de catre imparatul Shah Jahan ca dovada a dragostei pentru sotia sa Mumtaz Mahal. Turul continua cu Fortul Agra - resedinta imparatilor imperiului Mogul, aflat astazi pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Cina si cazare in zona Agra, la hotel Clarks Shiraz sau similar.

 

Ziua 6. Agra - Fatehpur Sikri – Jaipur

Mic dejun. Plecare spre orasul Jaipur, pe parcurs se viziteaza vechiul oras Fatehpur Sikri. Cina si cazare in zona Jaipur, la hotel Marigold sau similar.

 

Ziua 7. Jaipur

Mic dejun. Tur de oras in Jaipur ce include: fortul Amber - construit in sec. XVII (urcare cu jeep-ul), palatul Hawa Mahal sau Palatul Vânturilor (exterior), complexul Palatului Orasului (exterior) - resedinta familiei regale, dar si Observatorul Astronomic Regal Jantar Mantar. Cina si cazare in zona Jaipur, la hotel Marigold sau similar.

 

Ziua 8. Jaipur – Cochin

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Cochin, via Mumbai. Orasul Cochin sau Kochi este situat pe malul oceanului, fiind astfel unul dintre cele mai importante porturi si puncte comerciale din regiune. Cazare in zona Cochin, la hotel Starlit Suite sau similar.

 

Ziua 9. Cochin

Mic dejun. Turul orasul Cochin include: Biserica Sf. Francisc, plaja Fort Kochi cu celebrele plase de pescuit chinezesti, Palatul Mattancherry sau Palatul Olandez, sinagoga Paradesi. Dupa-amiaza se va urmari un moment artistic de dans traditional Kathakali. Cina si cazare la hotel Starlit Suite sau similar.

 

Ziua 10. Cochin – Thekkady

Mic dejun. Plecare spre zona Thekkady/Periyar. Se viziteaza o plantatie de condimente unde se cultiva: cardamon, piper, scortisoara, vanilie si multe altele. Se viziteaza Parcul National Periyar si Sanctuarul pentru viata salbatica dedicat elefantilor si tigrilor.  Cazare in zona Thekkady, la hotel Peppervine sau similar

 

Ziua 11. Thekkady - Alleppey

Mic dejun. Transfer catre orasul Alleppey, numit si „Venetia Estului”. Check-in pe barca traditionala Kettuvallams si plimbare pe râu pentru a observa stilul de viata al localnicilor. Masa de prânz, cina si cazare in zona Alleppey, pe Kettuvallams - Dlx Houseboat sau similar.

 

Ziua 12. Alleppey – Cochin – Bangalore 

Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Cochin pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Bangalore. Tur de oras ce include: Lalbagh  sau Gradina rosie, Palatul Sultanului Tipu, Bull Temple  si complexul Peninsular Gneiss. Cina si cazare in zona Bangalore, la hotel Jp Cordial sau similar.

 

Ziua 13. Bangalore – Mysore - Bangalore

Mic dejun. Plecare spre orasul Mysore. Pe parcurs se viziteaza orasul Srirangapatna un important centru religios si cultural, urmând ca in Mysore turul sa includa: Palatul Mysore Maharaja - o fosta resedinta regala si dealul Chamundi cu templul Chamundeshwari. Cina si cazare in zona Bangalore, la hotel Jp Cordial sau similar.

 

Ziua 14. Bangalore – Chennai – Mahabalipuram 

Mic dejun. Transfer cu trenul catre Chennai. Plecare spre orasul Mahabalipuram -oras inclus pe lista Patrimoniului UNESCO si un important port al Golfului Bengal. Timp liber pentru relaxare. Cina si cazare in zona Mahabalipuram, la hotel Mamlla Heritage sau similar.

 

Ziua 15. Mahabalipuram – Chennai

Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza unul dintre cele mai vechi temple din India de sud dedicat zeului Shiva si Vishnu, constuit in sec. al-VIII-lea d.Hr si complexul Pancha Rathas. Transfer catre Chennai pentru tur panoramic si check-in la hotel pentru improspatare (la dispozitie o camera dubla/4 persoane pentru 2 ore). Seara târziu transfer la Aeroportul International din Chennai.

 

Ziua 16. Chennai – Bucuresti

Check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

 

Servicii optionale:

-  spectacol artistic Mohabbat-the-Taj in Agra: aprox 55 USD/ persoana (se achita local)

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit India de Nord si Sud, Toate locatiile, India

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta