Circuit de Revelion in Helsinki-Tallinn
ZIUA 1 (28 dec): Zbor Timisoara-Tallinn. Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Traian Vuia din Timisoara in jurul orei 09:00 pentru zborul Timisoara 11:05 – Frankfurt 12:05; Frankfurt 13:40 – Tallinn 17:00 (orarul de zbor este informativ, se poate modifica pana la plecare). Transfer de la aeroport la Tallink Spa & Conference Hotel 4* sau similar in Tallinn.

ZIUA 2 (29. dec): Tallinn. Dupa micul dejun facem un tur pietonal în Tallinn, pentru a ne bucura de cele mai frumoase vederi panoramice asupra orașului Tallinn și a împrejurimilor sale. Vom face o incursiune în istoria Tallinn-ului din sec. XI și până azi printr-un tur pietonal în orașul vechi: Castelul Toompea, Biserica Rusă Ortodoxă, Domul, Primăria. Ne vom opri pentru masă în timpul turului (masa neinclusă). După tur mergem la hotel, unde ne bucurăm de facilitățile de spa și wellness ale hotelului unde suntem cazați.

ZIUA 3 (30 dec): Tallinn-Helsinki. Dupa micul dejun plecam intr-o croazieră Tallinn-Helsinki (3h) Situat în Golful Finlandei, Helsinki este un arhipelag compus din 300 de insule. Datorită arhitecturii frumoase, acesta a fost denumit și Orașul Alb al Nordului. Vizităm centrul orașului Helsinki plimbându-ne pe Esplanadă și facem un tur în centrul istoric pentru a admira din exterior cele mai importante clădiri din oraș: Palatul Parlamentului, Primăria, Filarmonica și Opera. Se vizitează Catedrala Orașului Helsinki și Catedrala Ortodoxă. Seara ne intoarcem la hotel in Tallin tot cu vaporul.

ZIUA 4 (31 dec): Tallinn. Dupa micul dejun mergem la Muzeul Maritim Militar din portul SEAPLANE, unul dintre cele mai mari muzee de acest gen din Europa cu un submarin Lambitt din 1930 expus int-un hangar, precum si un spargator de gheata pe langa alte nave si arme de razboi. Apoi ne intoarcem în centrul vechi al orașului pentru a lua prânzul într-o atmosferă medievală (pranz neinclus). După prânz, vizitam si Muzeul Maritim Letonian care se intinde pe patru etaje ale turnului medieval care ne va dovedi odata in plus forta navala a unei natiuni cu istorie maritima bogata. Acesta este extraordinar de bine organizat, cu aplicatii interactive si cu foarte multe exponate marinaresti. Seara ne reîntoarcem la hotel pentru a ne pregati pentru cina festiva si petrecerea de revelion.

ZIUA 5 (1 ian): Tallinn. După micul dejun, relaxare la Spa, in prima zi din an. Dupa pranz, vom face o plimbare prin orasul vechi pentru a simti atmosfera inceputului de an, daca este deschis vom vizita muzeul Martipanului pentru a ne umple bagajele de dulciuri pentru cei dragi de acasa. Seara, relaxare la Spa si cina la hotelul restaurantului.

Ziua 6 (2 ianuarie): Zbor Tallinn-Timisoara. Dupa micul dejun facem check-out la cazare , lasam bagajele la camera de bagaje si mai timp pentru o scurta plimbare pana in jurul orei 13:00 cand vom pleca spre aeroport pentru zborul Tallinn 14:55 – Munchen 16:25; Munchen 19:35 –Timsoara 22:00. Seara ajungem în Timișoara cu experiențele acumulate în două dintre cele mai frumoase capitale nordice de la Marea Baltică.

vezi mai multe

· Bilet avion Timisoara – Tallin – Timisoara· Bagaj cala 23kg si bagaj mana 8kg, dim. 55 x 40 x 23 cm· Transfer privat aeroport-hotel în Tallinn· 5 nopti de cazare cu mic dejun la Tallink Spa & Conference Hotel 4* sau similar in Tallinn· turul orașului Tallinn· turul orasului Helsinki· croaziera Tallin – Helsinki – Tallin in 30.12.2022· însoțitor de grup din agentie la minim 16 persoane

vezi mai multe

· Intrarile la obiectivele turistice din Helsinki si Tallinn 100 euro/persoana· Masa festiva de Revelion 100 euro/adult

50 euro/ copil 6-11 ani

10 euro/ copil până în 5 aniPetrecerea de Anul Nou se va tine la restaurantul Nero (restaurantul hotelului) intre orele 19:00-24.00 iar pretul include:– băutură de bun venit și cină bogată tip bufet– petrecerea va fi începută de DJ Tanel Paavo, care este și gazda serii– spectacol de cabaret plin de farmec de la Showstoppers, costume uimitoare, sclipici, pene– un pahar de vin spumant pentru a întâmpina Noul An– pictură pe față, tatuaje cu sclipici și figuri de baloane între orele 19:00 și 22:00Cina de Revelion se încheie la miezul nopții, când este salutat Anul Nou. Ulterior, oaspeții au posibilitatea de a petrece ceva timp în barul din holul hotelului.Suplimentul de demipensiune 20 euro/adult/zi cină cu 2 feluri de mâncare· Asigurare storno+medicalavezi mai multe

Circuite cu avionul din Timisoara catre Circuit de Revelion in Tallinn, Toate locatiile, Estonia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta