Ziua 1: Bucuresti - Antalya.

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti – Otopeni cu destinatia Antalya. Întalnirea cu ghidul in aeroportul Antalya si plecare spre Konya. Dupa-amiaza se viziteaza  manastirea Mevlana a Dervisilor rotitori. Cazare in Konya.

 

Ziua 2: Konya - Cappadocia

Mic dejun si plecare din Konya spre Cappadocia. Pe traseu se viziteaza orasul subteran Serhatli si Goreme care este punctul culminant al Cappadociei, cu formatiunile sale geologice spectaculoase, fiind un muzeu in aer liber. Oprire pentru fotografiat orasele selenare Pasabag si Uchisar renumite pentru formatiunile conice. Cazare in Cappadocia.

 

Ziua 3 : Cappadocia - Adiyaman

Mic dejun. Se continua vizitele cu oprire la un atelier traditional pentru a admira cea mai veche maiestrie a femeilor, arta covoarelor, specifica zonei Cappadocia. Apoi se pleaca spre est in Adiyaman. Dupa-amiaza târziu se ajunge la hotel. Cazare in Adiyaman.

 

Ziua 4: Nemrut – Sanliurfa - Gaziantep

Se continua drumul spre Muntele  Nemrut (muntele zeilor). O experienta extraordinara de a admira rasaritul soarelui si de a vizita statuile zeitatilor antice si statuia regelui Nemrut. Întoarcerea la hotel pentru  mic dejun., dupa care se merge spre Gobeklitepe, declarat Patrimoniului Mondial UNESCO. La Gobeklitepe a fost descoperit primul altar al omenirii. Cazare in Gaziantep.

 

Ziua 5: Gaziantep - Silifke

Mic dejun. Vizita la muzeu de mozaic, unde este  celebrul mozaic  Zeugma si diverse mozaicuri din cele mai vechi timpuri. Se continua drumul spre coasta de sud a Turciei si se face oprire in orasul Tarsus din regiunea istorica Cilicia, acesta fiind vechi centru al culturii arabe si locul de nastere al celui mai influent misionar al crestinismului timpuriu, Sfântul Pavel. Cazare in Silifke.

 

Ziua 6 : Silifke – Alanya

Mic dejun. Vizita  la Pesterile Paradisului  si Iadului (Cennet - Cehenem). Pe drumul de pe coasta se face o pauza pentru fotografii la fortareata Mamure din Mersin, care este situata direct pe mare. Cazare in zona Alanya.

 

Ziua 7 : Alanya - Antalya

Mic dejun. Se continua drumul spre Antalya. Vizita la cascada Karpuzkaldiran si portul maritim din orasul vechi. În Antalya se viziteaza un atelier de bijuterii si de piele, cu o prezentare de moda si posibilitatea de cumparaturi. Cazare in Antalya.

 

Ziua 8: Antalya - Bucuresti

Transfer hotel-aeroportul pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii incluse:

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Antalya – Bucuresti
  • 1 bagaj de cala de 20 kg/ persoana si 1 bagaj de mâna de 10 kg/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
  • Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 4 stele
  • Mic dejun
  • Asistenta turistica in limba româna

 

Servicii neincluse in tarif:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Excursii optionale

• Intrari la obiectivele turistice

• Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Pachet Premium (Intrari la obiectivele turistice, Muzeul Goreme,  taxe de oras/ statiune, 7 cine la hotel sau in afara hotelului): 189 Euro/ persoana

 

 

NOTA: Este obligatoriu pasaportul valabil minim 6 luni de la data returului! 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Turcia de Sud-Est, Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta