Ziua 1. Bucuresti – Havana

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International din Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Havana.

 

Ziua 2. Havana

Sosire in Havana si intâlnire cu ghidul local. Se viziteaza o fabrica de trabucuri, urmat de un tur panoramic cu masini clasice Americane, ce include: Universitatea Havana, hotel Nacional, celebra promenada „Malecon” cu oprire in Piata Revolutiei. Tur panoramic cu autocarul, in drum spre partea coloniala a orasului, ce include: Cladirea Capitoliului National, Marele Teatru din Havana, Bulevardul „El Prado”, fostul Palat Presidential, Parcul Central. Vizita in partea coloniala a orasului, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, pentru a admira: Piata Catedralei, Piata San Francisco de Asis, vechea piata, magnifica Piata Armelor, hotelul Ambos Mundos si barurile Floridita si Bodeguita del Medio. Masa de prânz va fi servita la un restaurant local. Timp liber pentru cumparaturi in piata locala. Transfer la hotel. Optional, seara puteti lua parte la spectacolul de cabaret Tropicana. Seara, cazare la hotel NH Capri 4* sau similar, in zona Havana.

 

Ziua 3. Havana

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si pentru a descoperi orasul pe cont propriu sau optional, excursie in Valea VIÑALES. Programul include oprire la punctul de belvedere Los Jasmines pentru a admira peisajul pitoresc cu celebrele Mogotes - formatiuni din piatra ce creaza peisajul inedit. Traseul continua catre La Cueva del Indiro (Pestera Indianului) pentru imbarcarea pe barcile traditionale care ne vor purta prin defileul din Muntii Haystack Hillrock. Masa de prânz va fi servita la un restaurant local. Dupa-amiaza, se viziteaza picturile murale (Mural de la Prehistoria). Retur in Havana. Seara, cazare la hotel NH Capri 4* sau similar, in zona Havana.

 

Ziua 4. Havana – Cienfuegos – Trinidad

Mic dejun. Plecare spre Trinidad, dar pe parcurs se viziteaza fermecatorul oras Cienfuegos. Orasul este numit „Perla sudului”, iar turul panoramic include: Parcul Jose Marti, piata centrala incadrata de cladiri din secolelel XIX si XX, teatrul Tomas Terry, Palatul Ferrer si Palacio de Valle (biletele de intrare nu sunt incluse, se achita local). Masa de prinz la un restaurant local. Sosire in Trinidad. Seara, cazare la hotel Memories Trinidad de Mar 4* sau similar, in zona Trinidad.

 

Ziua 5. Trinidad – Santa Clara – Varadero

Mic dejun. Tur panoramic al orasului Trinidad si degustare de cocktail canchánchara. Transfer catre Santa Clara pentru a vizita ultimul loc al rezistentei „Che” Guevara si mausoleumul dedicat acestuia. Masa de prânz la un restaurant local. Sosire in Varadero. Seara, cazare la hotel Melia Varadero 5* sau similar in regim all inclusive, in zona Varadero.

 

Ziua 6. Varadero

All Inclusive. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si pentru a explora zona pe cont propriu sau optional, excursie pe mare cu catamaranul. Programul include plimbare cu catamaranul cu opriri pentru snorkeling si interactiune cu delfinii, masa de prânz cu fructe de mare si timp liber pe plaja. Retur la hotel. Seara, cazare la hotel Melia Varadero 5* sau similar, in zona Varadero.

 

Ziua 7. Varadero

All Inclusive. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau optional, excursie in parcul natural Guama. Programul include plimbare cu barca si vizitarea unei ferme de crocodili si a unui sat indian, masa de prânz la un restaurant local si timp liber de relaxare pe plaja. Retur la hotel. Seara, cazare la hotel Melia Varadero 5* sau similar, in zona Varadero.

 

Ziua 8. Varadero

All Inclusive. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau optional, excursie pentru degustare de rom si trabucuri in Varadero. Retur la hotel inainte de ora pranzului. Seara, cazare la hotel Melia Varadero 5* sau similar, in zona Varadero.

 

Ziua 9. Varadero – Havana

Mic dejun si prânz la hotel in Varadero. Dupa-amiaza, plecare spre Havana, unde se viziteaza casa memoriala a scriitorului american Ernest Hemingway, dar si districtul Cojimar. Seara, cazare la hotel NH Capri 4* sau similar, in zona Havana.

 

Ziua 10. Havana – Bucuresti

Mic dejun la pachet. Transfer dimineata devreme la Aeroportul International din Havana pentru check-in si imbarcarea pe zborul cu destinatia Bucuresti.

 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Cuba, Toate locatiile, Cuba

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta