Circuit Costa Rica 13 nights Circuit Costa Rica, Circuit Costa Rica
Haideti cu noi sa descoperim Costa Rica, o bijuterie verde situata intre Oceanul Pacific si Marea Caraibilor! Aici, Pura Vida este un fel de a fi, nu doar salutul de intampinare, de ramas bun sau expresia care indica faptul ca totul e in regula!
Pura Vida! …. simplu tradus, “Viata pur si simplu”.
In calatoria noastra vom descoperi paduri tropicale spectaculoase, vulcani maiestuosi, peisaje de jungla care ne taie respiratia, si plaje idilice apartinand Marii Caraibilor si Oceanului Pacific. Toate fara a parcurge distante mari de la una la cealalta.

Vom ajunge in locuri unde ochiul va vedea imagini pe care mintea le va procesa inca multa vreme dupa ce le vom fi vazut!
Aparatele de fotografiat vor surprinde exemplare de flora si fauna splendide iar binoclul e bine sa fie la indemana pentru a patrunde in adancurile naturii incredibil de bogate.
De la superbii tucani si papagali stacojii, la lenesii care par sa fie mereu zambitori, maimute, iguane, caimani si pasari de toate dimensiunile si coloraturile – pe toate le putem vedea. In drumetiile relaxante prin Parcurile Nationale sau in plimbarile pe podurile suspendate deasupra padurii tropicale.
Plaja lunga si relaxata de la malul Oceanului Pacific, din Manuel Antonio, va fi oaza noastra de refacere la final.
Cazarile le-am ales in apropierea parcurilor nationale, la lodge-uri, acolo unde s-a putut. In locuri unde constructiile s-au integrat cat mai firesc in natura, iar dimineata, la cafea, suntem vizitati de vreo maimuta sau vreun tucan

vezi mai multe

· Bilete de avion pentru zborurile internationale Timisoara-Munchen-Frankfurt-San Jose si retur; taxe de aeroport· Bagaj de cala 23 kg si bagaj de mana 8 kg· Transferuri de la/catre aeroport in Costa Rica si asistenta in aeroporturi la sosiri/plecari· Cazari - 12 nopti la hotelurile mentionate· Mesele, asa cum sunt mentionate in program· Toate activitatile descrise in program , cu ghid vorbitor de limba engleza· Intrarile la obiective si in Parcurile Nationale incluse in program· Transportul in timpul circuitului, asa cum este descris in program· Insotitor de grup pe toata perioada calatoriei – Monica Jurma

vezi mai multe

Transfer la aeroportul din Timisoara

· Asigurarile medicale personale, pentru bagaje si asigurare storno· Teste COVID obligatorii sau optionale la momentul plecarii spre Costa Rica· Taxe de vize (in momentul pregatirii ofertei – iulie 2022, nu exista taxe de viza pentru Romania)· Tips-urile pentru sofer si ghid 50 $/persoana pentru toata perioada· Cheltuieli personale, mini bar, telefoane, etc· Mesele mentionate ca fiind optionale

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Timisoara catre Circuit Costa Rica, Toate locatiile, Costa Rica

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta