Ziua 1. Bucuresti – San Jose

Check-in si imbarcare pe cursa Bucuresti-San Jose. Transfer si cazare la Hotel Sleep Inn Paseo Las Damas sau similar.

Ziua 2. San Jose – Tortuguero

Plecare dimineata spre Guapiles. Oprire la un restaurant local pentru mic dejun (Selva tropical sau similar). Drumul continua spre Cano Blanco/ La Pavona pentru transfer cu barca pe canalele din zona Tortuguero in inima padurii tropicale. Pe parcurul traseului se pot admira flora si fauna locala: maimute, crocodili, jacana Mexican, tucani, ibis verde etc. Cazare la Pachira Lodge cu pranz inclus. Dupa-amiaza vizita la o comunitate locala din zona.  Seara cina inclusa la lodge.

Ziua 3. Parcul National Tortuguero

Mic dejun. Plimbare cu barca pe canalele din Parcul National Tortuguero unde se pot admira numeroase specii de pasari exotice, maimute, iguane. Dupa-amiaza se viziteaza gradina botanica de la Pachira Lodge. Pranzul si cina incluse la lodge.

Ziua 4. Tortuguero – La Fortuna / Arenal

Mic dejun. Check out de la lodge si transfer cu barca pana la Cano Blanco/ La Pavona. Pranz inclus in Guapiles la un restaurant local (Selva Tropical sau similar). Plecare spre orasul La Fortuna situat la poalele vulcanului Arenal. Cazare la Hotel Eco Arenal cu pranz inclus. Dupa-amiaza relaxare in renumitele piscine cu ape termale terapeutice . Cazare la hotel, optional cina la un restaurant local.

Ziua 5. La Fortuna/Arenal

Mic dejun. Se viziteaza Parcul Arenal unde se pot observa efectele activitatii vulcanice asupra solului si vegetatiei. Pe parcursul traseului se admira flora si fauna specifica zonei.Otpional pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza plimbare prin padurea tropicala pe faimoasele poduri suspendate. Cazare la Hotel Eco Arenal. Optional cina la un restaurant local.

Ziua 6. Sky Tram – Arenal

Mic dejun. Plimbare cu Sky Tram prin padurea tropicala. Sky tram este o gondola deschisa ce urca incet pana la la o platforma de observare situata la cea mai mare altitudine din rezervatie, de unde puteti admira cele mai frumoase peisaje. Optional panz si/sau cina la un restaurant local. Cazare la Hotel Eco Arenal.

Ziua 7. La Fortuna/Arenal – Rincon de la Vieja

Mic dejun. Plecare spre Cano Negro, un refugiu important in traseul de migratie a multor specii de pasari. Safari cu barca in Cano Nergo unde puteti admira pasarea Jabiru, una dintre cele mai mari pasari din America de sud dar si numeroase specii de cormorani. Optional pranz la un restaurant local. Transfer spre Rincon de la Vieja. Optional cina la un restaurant local si cazare la Canon de la Vieja Lodge.

Ziua 8. Parcul National Rincon de la Vieja

Mic dejun. Plecare dimineata pentru turul ghidat al Parcului National Rincon de la Vieja unde se poate observa activitatea vulcanica si vegetatia luxurianta. Dupamiaza timp liber. Optional pranz si cina  la un restaurant local. Cazare la Canon de la Vieja Lodge.

Ziua 9. Rincon de la Vieja – San Jose

Mic dejun. Plecare spre San Jose. Pe drum oprire in Sarchi, renumit pentru produsele artizanale realizate din lemn pictat. Optional pranz la un restaurant local. Sosire in San Jose. Optional cina la un restaurant local. Cazare la Sleep Inn Paseo Las Damas Hotel.

Ziua 10. San Jose

Mic dejun. Tur de oras in San Jose. Check out-ul se face la ora 12. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur. Sosire in urmatoarea zi.

 

Servicii neincluse:

- Asigurare medicala si/sau storno

- Bacsisul pentru ghizii si soferii locali

 

Servicii optionale:

-Pachet 6 cine la restaurant local: 180 euro/ persoana

-Pachet 5 pranzuri la restaurant local: 130 euro/ persoana

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Costa Rica, Toate locatiile, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta