Ziua 1. Bucuresti – San Jose, Costa Rica

Mic dejun. Transfer catre Aeroportul International San Jose pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia San Jose, Costa Rica. Sosire si intâlnire cu ghidul local. Transfer si cazare in zona San Jose, la hotel Aurola Holiday Inn 4* sau similar.

 

Ziua 2. San Jose – Parcul National Tortuguero 

Transfer dimineata devreme catre Guapiles, in grup organizat cu transportul in comun. Dupa pauza pentru micul dejun se ajunge in Parcul National Braulio Carrillo unde natura luxurianta domina intregul peisaj, urmata de plantatiile de bananieri. În Cano Blanco/ La Povana are loc imbarcarea in barcile cu care se vor vizita canalele Parcului Tortuguero. Pâna la cazare se poate admira fauna si flora specifica padurilor tropicale: maimute, crocodili, papagali, ibis verde si multe altele. Cazare in zona Tortuguero, la hotel Mawamba Lodge 3* sau similar (masa de pranz si cina sunt servite la hotel). 

*Transferurile cu barcile fac parte din serviciul public, asadar programul poate suferi modificari.

 

Ziua 3. Parcul National Tortuguero

Mic dejun la hotel. Întreaga zi este dedicata explorarii canalelor Parcului National Tortuguero pentru a admira fascinanta fauna si flora a padurii. În timpul plimbarilor se pot admira: diferite specii de broaste testoase, caimani, vidre, egrete, tucani, jacana si multe altele. Masa de prânz si cina vor fi servite la hotel. Cazare in zona Tortuguero, la hotel Mawamba Lodge 3* sau similar.

 

Ziua 4. Parcul National Tortuguero – La Fortuna 

Mic dejun. Retur cu barca catre Cano Blanco/ La Povana si transfer catre orasul La Fortuna. Pe traseu se va servi masa de prânz la un restaurant traditional. Orasul La Fortuna este situat la poalele vulcanului Arenal, un obiectiv emblematic al tarii si recunoscut pentru forma conica perfecta. Se viziteaza o familie de localnici pentru a afla mai multe despre modul de viata si traditiile lor. Veti putea urmari cum functioneaza o trapiche – o moara din lemn folosita in special la macinarea zaharului. Cina va fi servita acasa la localnici. Cazare in zona La Fortuna, la hotel Eco Arenal 3* sau similar.

 

Ziua 5. La Fortuna 

Mic dejun.  În prima parte a zilei se viziteaza arealul vulcanului Arenal (inclus in top 10 cei mai activi vulcani ai lumii). Turul include si un traseu prin padurea tropicala format din 15 poduri suspendate din metal si aluminiu, aflate la inaltimi intre 5 si 100 de metri. În timpul plimbarii poate fi admirata fauna si flora luxurianta. În a doua parte a zilei se vor vizita Izvoarele Termale Baldi, a caror apa este incalzita de vulcanul Arenal, unde aveti posibilitatea sa va relaxati intr-una dintre piscine. Cina este servita la restaurantul din zona izvoarelor termale. Cazare in zona La Fortuna, la hotel Eco Arenal 3* sau similar.

 

Ziua 6. La Fortuna – Parcul National Rincon de la Vieja

Mic dejun. Plecare catre regiunea Guanacaste, recunoscuta pentru numarul mare de crescatori de vite. În aceasta zona, pot fi admirati adevaratii „cowboy”. Cazare in zona Rincon de la Vieja, la hotel Canon de la Vieja 3* sau similar.

 

Ziua 7. Parcul National Rincon de la Vieja – San Jose

Mic dejun. Plecare dimineata devreme pentru a vizita fascinantul Parc National Rincon de la Vieja – inclus pe lista Patrimoniului Natural UNESCO. Transfer si cazare in zona San Jose, la hotel Aurola Holiday Inn 4* sau similar.

 

Ziua 8. San Jose – Bucuresti

Mic dejun. Tur de oras in San Jose ce include vizitarea celor mai importante obiective turistice (exterior): Piata Democratiei, Muzeul National, Curtea Suprema, Universitatea si Mall-ul San Pedro. Timp liber la dispozitie pentru pranz sau cumparaturi. Transfer catre Aeroportul International San Jose pentru check-in si imbarcarea pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Conditii calatorie: pasaport valabil minim 6 luni de la data returului (nu pasaport temporar)

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Costa Rica, Toate locatiile, Costa Rica

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta