Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti – Seul

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International din Otopeni pentru zborul cu destinatia Seul.

 

Ziua 2. Seul

Sosire pe Aeroportul International Incheon din Seoul si intâlnire cu ghidul local. Tur de oras de jumatate de zi ce include satul Bukchon Hanok, locul ideal pentru a admira arhitectura traditionala si Piata Gwangjang, unde se poate degusta preparatul local Nokdujeon (similar unei clatite din fasole). Cazare in zona Seul, la hotel Ibis Ambassador Insadong 3* sau similar.

 

Ziua 3. Seul – Zona Demilitarizata a Coreei de Sud (DMZ)* – Seul

Mic dejun. Zi libera pentru a explora orasul pe cont propriu sau optional* excursie catre Zona Demilitarizata a Coreei de Sud (DMZ). Turul incepe dis de dimineata, cu transfer catre Paju. Turul include vizitarea Parcului Imjingak, observatorul si statia Dora, Al Treilea Tunel - aflat sub granita dintre cele doua Coree, Podul Libertatii si Sala de Expozitie. Transfer inapoi spre Seoul. Seara cazare in zona Seul, la hotel Ibis Ambassador Insadong 3* sau similar

 

Ziua 4. Seul – Jeonju – Gwangju

Mic dejun. Transfer catre Jeonju. Participare la un curs de gatit a felului de mancare renumit din aceasta zona: Bibimbap, apoi vizita la satul traditional Jeonju Hanok. Transfer catre Gwangju. Seara, cazare in zona Gwangju la hotel CS Hotel 3* sau similar.

 

Ziua 5. Gwangju – Jeju

Mic dejun. Vizita la Academia Confuciana  Gwangju Hyanggyo, unde se vor proba haine traditionale sud – coreene (Hanbok) si prezentarea regulilor de conduita. Deplasare spre Damyang pentru a vizita Gradina de bambus Juknokwon, apoi transfer la aeroport pentru zborul intern catre Insula Jeju. Dupa aterizare, transfer la hotel. Cazare la hotel Best Western Jeju 4* sau similar.

 

Ziua 6. Insula Jeju

Mic dejun. Intreaga zi este dedicata vizitarii Insulei. Turul incepe cu o oprire la Plaja Hyeopjae Hyupjae - cea mai pitoreasca plaja a insulei, Parcul Hallim si plantatia de ceai verde O’sulloc. Turul continua cu o oprire la formatiunile geologice Jusangjeolli – in urma eruptiei vulcanului si a contactului cu apa marii au luat nastere aceste stânci cu o forma atipica: hexagonala; se viziteaza Cascada Cheonjeyeon. Seara, cazare la hotel Best Western Jeju 4* sau similar.

 

Ziua 7. Jeju – Busan

Mic dejun. Se continua turul insulei cu vizita la Varful Seongsan - ce ascunde un con vulcanic impresionant si plaja Gwangchigi. Transfer la aeroport pentru zborul intern Jeju – Busan. Transfer la hotel. Seara, cazare in zona Busan la hotel Asti Busan 4* sau similar.

 

Ziua 8. Busan

Mic dejun. Tur de oras in Busan , al doilea cel mai mare oras ca marime din Coreea de Sud. Turul include vizite la Parcul Taejondae, Oryukdo Skywalk, Piata de peste Jagalchi, Piata BIFF unde se poate degusta preparatul local Ssiat Hotteok, cladirea Nurimaru APEC, plaja Haeundae si Insula Dongbaekseom. Searam cazare in zona Busan, la hotel Asti Busan 4* sau similar.

 

Ziua 9. Busan - Gyeongju

Mic dejun. Transfer la Gyeongju, fosta capitala a Regatului Silla. Tur de oras ce include: Templul Bulguksa – principalul templu al calugarilor budisti coreeni, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Parcul Tumuli – locul in care au fost descoperite mormintele regilor dinastiei Silla si ale familiilor lor, Observatorul Astronomic Cheomseongdae – cel mai vechi din Asia, Seokguram Grotto ce apartine Patrimoniului Mondial UNESCO. Oprire pentru fotografii dupa lasarea serii la Palatul Donggung si Iazul Wolji. Cazare in zona Gyeongju, la hotel Commodore Gyeongju 4* sau similar.

 

Ziua 10. Gyeongju – Andong – Seul

Mic dejun. Plecare spre orasul Andong unde se viziteaza satul traditional Andong Hahoe – inclus pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO si dateaza din perioada dinastiei Joseon. Transfer si cazare in zona Seul, la hotel Ibis Ambassador Insadong 3* sau similar.

 

Ziua 11. Seul – Suwon* – Seul

Mic dejun. Zi libera sau optional* excursie la Suwon, unde se vor vizita vizita fortareata Hwaseong, inclusa pe lista Patrimoniului UNESCO si Palatul Hwaseong Haengung. Seara retur la Seul pentru cazare la hotel Ibis Ambassador Insadong 3* sau similar.

 

Ziua 12. Seul - Bucuresti

Mic dejun. Tur de oras in Seul ce include oprire la Palatul Gyeongbokgung (cu posibilitate de observare a ceremoniei schimbarii garzilor), Piata Gwanghwamun, strada cu magazine de antichitati Insadong. Spre seara, transfer la aeroportul International Incheon pentru check-in si imbarcarea pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

 

Servicii Neincluse:

- Asigurare medicala si asigurare storno

- Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali: 7 USD/ persoana/ zi

 

Servicii Optionale:

- Excursie la Zona Demilitarizata a Coreei de Sud (DMZ)*: 159 Eur/ persoana (excursia se poate rezerva doar in avans, in agentie)

- Excursie la Suwon: 129 Eur/ persoana (excursia se poate rezerva doar in avans, in agentie)

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Coreea de Sud & Insula Jeju, Toate locatiile, Coreea de Sud

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta