ITINERARIU:

 

Ziua 1. Bucuresti – Los Angeles

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Los Angeles. Sosire in SUA, transfer si cazare la Hotel Four Points Sheraton Westside sau similar in zona Los Angeles.

Ziua 2. Los Angeles – San Diego

Mic dejun. Tur de oras panoramic in Los Angeles cu opriri la: Sunset Boulevard, Hollywood (Grauman’s Chinese Theatre si Walk of Fame), Beverly Hills, Rodeo Drive, El Pueblo, Olvera Street.  Dupa-amiaza, plecare spre San Diego. Tur de oras in San Diego cu opriri in Cartierul Gaslamp, Cartierul Istoric din San Diego (Old Town), Embarcadero si Parcul Balboa.  Seara, cazare la hotel Best Western Bayside Inn sau similar in zona San Diego.

Ziua 3. San Diego – Laughlin

Mic dejun. Excursie la Parcul National Joshua Tree, situat intre Deserturile Mojave si Colorado. Transfer si cazare in zona Laughlin la hotel Tropicana sau similar. 

Ziua 4. Laughlin

Mic dejun. Excursie la Barajul Dam Hoover. Barajul Hoover este una dintre cele mai impresionante structuri artificiale din Statele Unite. Dupa amiaza intoarcere la hotel.

Ziua 5. Laughlin - Route 66 – Grand Canyon – Flagstaff

Mic dejun. Se traverseaza Route 66 cu mici opriri pe traseu. Dupa-amiaza sosire si vizita la Marele Canion. Marele Canion sau Marele Canion al fluviului Colorado, reprezinta un canion foarte lung, sinuos si adânc sapat de fluviul Colorado din Statele Unite ale Americii intr-un platou inalt, Platoul Colorado. Optional* plimbare cu elicopterul asupra Marelui Canion. Seara transfer si cazare la hotel Days sau similar in zona Flagstaff.

Ziua 6. Flagstaff - Monument Valley – Page

Mic dejun. Transfer si vizita la Monument Valley, regiune faimoasa pentru relieful desertic cu formatiuni stâncoase bizare. Optional, plimbare cu masina 4x4*. Seara, cazare la hotel Best Western View of Lake Powell sau similar in zona Page.

Ziua 7. Page - Canioanele Bryce

Mic dejun. Plecare spre Parcul National Bryce, un parc national situat in partea de sud-vest a statului Utah, SUA. Pe teritoriul parcului se afla canionul, care de fapt nu este un canion veritabil, ci mai degraba un amfiteatru natural. In anul 1924 este declarat monument al naturii, si in 1928 a fost declarat parc national. Astazi veti petrece o zi intrega in parc. Cazare la hotel Best Western Ruby’s Inn sau similar in zona Bryce.

Ziua 8. Bryce – Zion  - Las Vegas

Mic dejun. Se pleaca catre Las Vegas. Pe drum oprire in Parcul National Zion. Parcul National Zion este localizat in sud-vestul Statelor Unite ale Americi. Creat in 1919 Zion este cel mai vechi parc national cât si cel mai vizitat (acesta are peste 3 milioane de vizitatori pe an). Sosire seara in Las Vegas. Optional* seara tur de oras panoramic – Las vegas by night. Cazare la hotel Gold Coast & Casino sau similar in zona Las Vegas.

Ziua 9. Las Vegas

Mic dejun. Zi libera in Las Vegas. Seara, cazare la hotel in zona Las Vegas.

Ziua 10. Las Vegas - Death Valley – Bakersfield

Mic dejun. Transfer spre Death Valley pentru vizita, zona cu cea mai joasa altitudine din America de Nord si care detine recordul pentru cea mai mare temperatura inregistrata din lume (+56°C). Transfer spre Bakersfield. Cazare la hotel Hilton Garden Inn sau similar in zona Bakersfield.

Ziua 11. Bakersfield - Parcul National Yosemite – Modesto

Mic dejun. Se viziteaza Parcul National Yosemite, inclus in Patrimoniul UNESCO. Este un parc national aflat in regiunea central - estica a statului american California, la aproximativ 300 km est de San Francisco. Parcul cu o altitudinea intre 400 si 4000 m deasupra nivelului marii dispune de o flora si o fauna bogata. Cazare la hotel Best Western Palm Court Inn sau similar in zona Modesto.

Ziua 12. Modesto - San Francisco

Mic dejun. Plecare spre San Francisco. Sosire si tur de oras panoramic, cu opriri la Union Square, Centrul Civic, Twin Peaks, Parcul Golden Gate si Podul Golden Gate. Seara, cazare la Holiday Inn Express Fisherman’s Wharf sau similar in zona San Francisco.

Ziua 13. San Francisco - Monterey – Carmel by The Sea – Buellton

Mic dejun. Deplasare spre Peninsula Monterey, zona de coasta cu plaje lungi si stânci abrupte, apoi spre Carmel by The Sea. Seara, transfer si cazare la hotel Sideways Inn sau similar in zona Buellton.

Ziua 14. Buellton - Santa Barbara – Los Angeles

Mic dejun. Plecare spre Los Angeles, cu oprire la Santa Barbara. In Santa Barbara se vor vizita: Sterns Wharf, The Funk Zone si Tribunalul. Sosire in Los Angeles si cazare la hotel Four Points Sheraton Westside sau similar in zona Los Angeles.

Ziua 15. Los Angeles – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii optionale:

Plimbare cu elicopterul deasupra Marelui Canion (se organizeaza in functie de conditiile meteo)

Plimbare cu masina 4x4*  in Monument Valley

Tur de oras panoramic – Las vegas by night

 

Servicii Neincluse:

Taxa de viza pentru Statele Unite ale Americii

Bacsis ghid si sofer local aprox 8 EUR pers/zi (se achita local obligatoriu)

Asigurare medicala si storno

 

Alte informatii:

informatii generale despre obtinerea vizei (Nonimigrant visa) https://ro.usembassy.gov/

formular online in limba engleza (DS-160) completat pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/ 

 fotografie in format electronic realizata in ultimele sase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezolutia intre 600 si 1200 pixeli si de 240KB

plata taxei de viza in valoare de 160$ (echivalentul in lei) la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face in baza unui formular pe care il veti descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii) programarea interviului la ambasada

Nota:

*Hotelurile  din Statele Unite  nu sunt oficial clasificate pe stele. Pentru o mai buna orientare, am realizat o clasificare a acestora  in urma  review-urilor  turistilor dar si a dotarilor de care beneficiaza unitatea de cazare.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre SUA - Circuit Coasta de Vest, Toate locatiile, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta