Itinerar:

Ziua 1. Bucuresti – Tokyo

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Tokyo.

Ziua 2. Tokyo

Sosire in Tokyo de dimineata. Tur panoramic de oras in Tokyo, in care se admira: cartierul Ginza, Palatul Imperial, Shibuya si bulevardul Omotesando. Transfer si cazare la hotel in Tokyo.

Ziua 3. Tokyo

Mic dejun. Tur de oras in impresionanta capitala a Japoniei: Altarul Sensoji Meiji Jingu inconjurat de o zona impadurita din centrul orasului, Templul budist Sensoji (sau Asakusa Kannon), unul dintre cele mai vechi temple din Tokyo, si Muzeul Edo, muzeul istoriei orasului Tokyo din timpul perioadei Edo. Seara, cazare la hotel in Tokyo.

Ziua 4. Tokyo – Nikko*

Mic dejun. Timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu sau optional*: excursie la Nikko, in care se viziteaza Templul Toshogu, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, Templul Futarasan, dedicat celor 3 munti sacri: Nantai, Nyoho si Taro, si Cascada Kegon, cea mai inalta cascada din Japonia. Prânzul este inclus. Seara, retur in Tokyo. Cazare la hotel in Tokyo.

Ziua 5. Tokyo – Kamakura

Mic dejun. Excursie la Kamakura, ce include: vizita la Templul Tsurugaoka Hachiman, strada comerciala Komachi-Dori si Templul Kotokuin, unde se afla faimoasa statuie de bronz a lui Buddha. Seara, retur in Tokyo. Cazare la hotel in Tokyo.

Ziua 6. Tokyo – Fuji Hakone*

Mic dejun. Timp liber in Tokyo sau optional, excursie la Muntele Fuji si Hakone*. Se viziteaza Statia nr 5 de la baza Muntelui Fuji, Lacul Kawaguchiko, plimbare cu barca pe Lacul Ashi si urcare cu telecabina la muntele Komagatake. Seara, retur in Tokyo. Cazare la hotel in Tokyo.

Ziua 7. Tokyo – Kyoto

Mic dejun. Transfer la gara pentru a lua trenul de mare viteza Shinkansen spre Kyoto***. Vizita in cartierul Gion, denumit si “cartierul gheiselor”. Seara, cazare la hotel in Kyoto.

***Bagajele vor fi transferate intr-o masina separata. În tren se pot lua doar genti de mici dimensiuni.

Ziua 8. Kyoto

Mic dejun. Tur de oras in Kyoto, ce include: vizita la Templul Kiyomizu, denumire ce se traduce prin Templul Apei Pure, Templul Kinkaku-ji, cunoscut si sub denumirea de „Pavilionul de Aur” si Castelul Nijō, fosta resedinta a primului shogun din perioada Edo. Seara, cazare la hotel in Kyoto.

Ziua 9. Kyoto*

Mic dejun. Zi libera in Kyoto sau optional* tur de oras in Kyoto si imprejurimi, ce include: Templul buddhist zen Tenryuji, padurea de bambus Arashiyama, Templul Fushimi Inari, faimos pentru sutele de porti rosii Torii si Turnul Kyoto (intrare inclusa). Seara, cazare la hotel in Kyoto.

Ziua 10. Kyoto – Nara – Osaka

Mic dejun. Transfer spre Nara, cea mai veche capitala a Japoniei. Se viziteaza Templul Tōdai-ji, care gazduieste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din lume si parcul de caprioare din Nara. Transfer spre Osaka, unde se viziteaza Castelul Osaka si Umeda Sky, o cladire impresionanta cu 40 de etaje de unde se poate admira panorama orasului. Seara, cazare la hotel in Osaka.

Ziua 11. Osaka – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala si storno

 

Excursii optionale neincluse in pret:

• Excursie la Nikko: 199 Eur/ persoana

• Excursie la Fuji Hakone: 189 Eur/ persoana

• Tur de oras Kyoto si impejurimi: 99 Eur/ persoana

• Pachet 3 excursii optionale: 359 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans, in agentie)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

 

 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Japonia - Sarbatoarea ciresilor infloriti, Toate locatiile, Japonia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta