Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Alanya chiar pe malul mării, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 1 km.

Dotări

Clienții se vor simți ca acasă în cele 41 de camere, personalul prietenos stă la dispoziție la recepția din zona de primire. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. De asemenea, un seif și un minibar sunt disponibile contra cost. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

Locul de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu volei de plajă și o sală de fitness. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante cuprinde un restaurant pentru nefumători și o cafenea. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Brasov catre CIMEN HOTEL, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta