ITINERAR

Ziua 1. Bucuresti – Beijing

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Beijing, China. 

Ziua 2. Beijing

Sosire in Beijing si transfer la hotel pentru check in si cazare. Seara, cina speciala cu rata Pekin. Cazare la Hotel Grand Gongda Jianguo 4* sau similar in Beijing.

Ziua 3. Beijing

Mic dejun. Tur de oras care include vizitarea Pietei Tiananmen, a Orasului Interzis si a Templului Paradisului, una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita unicitatii arhitecturii sale. Oprire pentru cumparaturi la un magazin de perle foarte popular si la Centrul Chinezesc de Medicina Traditionala. Seara, cazare la Hotel Grand Gongda Jianguo 4* sau similar in Beijing.

Ziua 4. Beijing - Marele Zid Chinezesc si Palatul de Vara*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai impresionante constructii din lume, inclusa in topul celor 7 minuni noi ale lumii*. Se viziteaza sectiunea Juyongguan a Marelui Zid, apoi timp liber pentru cumparaturi la un magazine de bijuterii din jad. Pranzul este inclus. Dupa amiaza, vizita la Palatul de vara*. Seara, cazare la Hotel Grand Gongda Jianguo 4* sau similar in Beijing.

Ziua 5. Beijing – Xian      

Mic dejun. Dimineata, plimbare pietonala in zona Hutong, apoi transfer la gara. Plecare cu trenul de mare viteza spre Xian, cel mai vechi oras din China, situat pe Drumul Matasii. Plimbare pietonala in Piata Turnul cu tobe. Seara, cazare la Hotel Titan Times 4* sau similar in Xian.  

Ziua 6. Xian - Armata de Teracota*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita la Armata de Teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea* Pranzul este inclus. Dupa amiaza, plimbare in centrul vechi al orasului Xian*. Seara, cazare la Hotel Titan Times 4* sau similar in Xian. 

Ziua 7. Xian – Shanghai

Mic dejun. Dimineata, transfer la gara si plecare cu trenul de mare viteza spre Shanghai, cel mai mare oras din China si un important centru comercial, renumit pentru cladirile de tip zgirie-nori. Plimbare pietonala in Concesiunea Franceza, un cartier rezidential cu cladiri impunatoare inspirate din arhitectura franceza, in Bund, cartierul international si pe Bulevardul Nanjing, prima strada comerciala din China. Seara, cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar in Shanghai.

Ziua 8. Shanghai*

Mic dejun. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau optional, tur de oras in Shanghai* ce include Gradina Yu si Orasul Vechi, unde se poate degusta un ceai traditional chinezesc intr-o ceainarie locala. Pranzul este inclus. Apoi vizita la Templul lui Buddha din Jad. Oprire pentru cumparaturi la un magazin traditional cu produse din matase naturala. Seara, cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar in Shanghai.

Ziua 9. Shanghai – Hong Kong

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul intern cu destinatia Hong Kong. Seara, cazare la Hotel Dorsett Tsuen Wan 4* sau similar in Hong Kong.

Ziua 10. Hong Kong – Macao*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Macao*, fost teritoriu portughez, denumit simbolic „Las Vegas al Orientului”, impresionant prin opulenta arhitecturii cladirilor si a cazinourilor care atrag anual milioane de turisti. Se viziteaza Catedrala Sf Pavel, Templul A-Ma, Piata Senado. Pranzul este inclus. Apoi vizita la Cazinoul The Venetian. Retur cu ferry spre Hong Kong. Seara, cazare la Hotel Dorsett Tsuen Wan 4* sau similar in Hong Kong.

 

Ziua 11. Hong Kong – Bucuresti

Mic dejun. Check out si plecare spre „Vârful Victoria”, cel mai inalt punct la insulei, 552 m, care ofera o panorama impresionanta asupra Hong Kong-ului si a Peninsulei Kowloon, Avenue of Stars, Gradina Nan Lian, Manastirea 10.000 Buddha, Statuia Tian Tan Buddha. Retur cu telecabina spre peninsula, apoi transfer spre aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.   

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie la Marele Zid Chinezesc, cu prânz inclus

• Excursie la Armata de Teracota in Xian, cu prânz inclus

• Tur de oras in Shanghai, cu pranz inclus

• Pachet 3 excursii optionale: 289 Euro/ persoana (se poate rezerva doar in avans, in agentie)

• Excursie de o zi la Macao, cu prânz inclus: 189 Euro/ persoana (se poate rezerva doar in avans, in agentie)

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali: 7 USD/ persoana/ zi

• Taxa de procesarea actelor pentru China si asistenta la ambasada – 30 Euro/ persoana (optional)

Taxa de viza se plateste doar cu card personal la ambasada

Procesare in regim normal - 5 zile lucratoare: taxa de viza 476 ron

Procesare in regim de urgenta - 3 zile lucratoare: taxa de viza 671 ron

PREZENTAREA LA INTERVIU SI AMPRENTARE ESTE OBLIGATORIE PENTRU PERSOANELE CU VARSTA CUPRINSA INTRE 14-70 ANI

Procedura pentru procesarea actelor pentru viza:

In avans se trimit la agentie:

1 poza tip pasaport, pe fond alb, fara ochelari, palarie sau cercei mari in format electronic

Copie prima pag a pasaportului in format ellectronic

Formularul excel completat/opis info

Copie CI in format electronic

Dupa ce primim documentele in format electronic, vom putea face programarea pentru prezentarea la ambasada, in functie de disponibilitatea gasita in sistemul online al ambasadei. Inainte de a face programarea, se va stabili de comun acord cu turistii ora si data intalnirii la ambasada.

La ambasada se aduc urmatoarele documente (impreuna cu documentele printate mentionate mai sus)

2 poze tip pasaport, pe fond alb, fara ochelari, palarie sau cercei mari in format electronic

Pasaport valabil inca 6 luni fara pete sau alte deteriorari vizibile si cu minim 2 pagini libere (in cazul declararii cetateniilor multiple se va prezenta si celalalt pasaport in original)

 

Se poate aplica pentru viza in avans cu max 3 luni inainte de plecare 

Adresa Centrului de vize este : Bucuresti, str Gh. Titeica nr 142, orar LMV intre orele 9-13.

Reprezentantul agentiei noastre va astepta turistii acolo cu documentele in original mentionate mai sus, la data programata.

 

Atentie!

Documentele pentru viza trebuie trimise cel tarziu cu 30 zile inainte de plecare.

Nu se accepta pasaport temporar. Pasaportul trebuie sa fie valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Hong Kong si China, Toate locatiile, China

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta