Charter Creta Heraklion - Sunshine Village Chersonissos, cu plecare din Cluj Napoca

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Sunshine Village & Sunshine Seaside se află la 200 m de cel mai apropiat parc acvatic și la 250 m de plaja de nisip și pietriș și oferă un restaurant și un bar cu o terasă in aer liber.

Cazarea de la Hotelul Sunshine Village & Sunshine Seaside include camere complet echipate, cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Printre alte facilități ale hotelului se numără o piscină cu șezlonguri și un bar la piscină. Copiii beneficiază de propria lor piscină.

Personalul este disponibil non-stop. Lounge-ul este dotat cu TV prin satelit, iar conexiunea la internet wireless este accesibilă și in hol.

Oaspeții pot utiliza zona multifuncțională de sport (tenis, fotbal, volei și badminton), facilitățile de tenis de masă, masa de biliard, facilitățile de hidromasaj și sauna, la un cost suplimentar.

In plus, oaspeții mai tineri pot să folosească zona de joacă sau să joace jocuri electronice.

Sunshine Village & Sunshine Seaside se află la cațiva pași de diverse magazine și restaurante. Satul Kutulufari este la 650 m de complex.

Hotelul a fost distins cu eticheta ecologică internațională Green Key.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Sunshine Village Chersonissos, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta