LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Admirati muntii sau Oceanul Atlantic din propria dumneavostra camera spatioasa in acest hotel modern, situat in fermecatoarea statiune Puerto de la Cruz din Tenerife.

FACILITATI
Alegeti intre a va petrece ziua pe plajele magnifice din zona sau langa piscina proprie in aer liber de la Concordia Playa. De asemenea, va puteti indrepta spre bazinele cu apa sarata din apropiere de Lago Martianez, una dintre lucrarile celebrului artist din Insulele Canare, Cesar Manrique.

RESTAURANT
Incepeti fiecare zi cu micul dejun servit in restaurantul elegant si modern de la Concordia Playa. De asemenea, puteti servi masa de pranz si cina inainte de a iesi sa va bucurati de vibranta viata de noapte locala

CAMERE
Hotelul are 236 camere repartizate pe 10 etaje cu vedere la munti sau la Oceanul Atlantic
Fiecare camera este echipata cu elemente moderne pentru confortul dumneavoastra. Toate au in dotare: baie, linie telefonica directa, TV satelit, aer conditionat, seif.
Camera single(25 mp)-Aceasta camera single are aer conditionat si balcon
Camera dubla(25 mp)-Aceasta camera dubla are aer conditionat si balcon
Camera tripla(25mp)-Aceasta camera tripla ofera aer conditionat si balcon.
Camera tripla (2 adulti si 1 copil)(25 mp)-Aceasta camera cu aer conditionat are un pat dublu, pat de o persoana, balcon si TV. Exista o baie privata cu cada si dus.
Camera single Premium(25 mp)-Aceasta camera single are pardoseala din gresie/marmura, izolare fonica si balcon.
Camera Dubla Premium(25 mp)-Aceasta camera dubla are aer conditionat, TV prin satelit si balcon.
Camera tripla premium(25 mp)-Aceasta camera tripla are balcon, zona de relaxare si podea cu gresie/marmura.Camera tripla superioara (2 adulti + 1 copil)(25 mp)-Aceasta camera tripla are aer conditionat, uscator de rufe si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-TFS Day 1 2023 Bucuresti - Tenerife; Taxe de aeroport; ; ; Avion TFS-OTP Day 1 2023 Tenerife - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Check In Concordia Playa, Tenerife, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta