Hotel Website: www.grupotel.com/es/hotel/mallorca/playa-de-palma/acapulco-playa/hotel.html

Descriere

Popularul Grupotel convinge prin ospitalitatea sa calda si serviciul politicos. Grupotel Acapulco Playa este un hotel destinat exclusiv adultilor, situat la doar cativa metri de Marea Mediterana, intr-una dintre cele mai populare zone din Golful Palma.


Localizare

Acest hotel de 4 stele este situat chiar pe celebra plaja Playa de Palma. Diverse restaurante, baruri, magazine si locuri de divertisment sunt in imediata aproapiere a hotelului.
Timp de transfer: aproximativ 20 de minute.


Facilitati hotel

Recenta sa renovare generala il face unul dintre hotelurile cu cele mai bune facilitati din Playa de Palma si facandu-l unul dintre cele mai populare hoteluri din zona.
Pentru oaspetii nostri care calatoresc cu copii, recomandam Grupotel Taurus Park **** sau Grupotel Orient **** pe plaja Playa de Palma sau Grupotel Nilo & Spa ****, intr-o zona rezidentiala linistita, foarte aproape de plaja Paguera. .
Hotelul nostru din Playa de Palma este cunoscut pentru facilitatile sale renovate, serviciile excelente si locatia excelenta intr-una dintre cele mai pline de viata zone din Mallorca. Cladirea este inconjurata de numeroase baruri si restaurante, zone de divertisment si activitati acvatice. Bucurati-va de cele mai cuprinzatoare vacante la Grupotel Acapulco Playa.
 


Website

https://www.grupotel.com/en/hotel/mallorca/playa-de-palma/acapulco-playa/hotel.htmlTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-PMI Day 1 2023 Bucuresti - Palma de Mallorca; Taxe de aeroport; ; ; ; Avion PMI-OTP Day 1 2023 Palma de Mallorca - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Timisoara catre Grupotel Acapulco Playa - Adults Only, Palma de Mallorca, Spania

Solicita oferta