Tururi

Există câteva destinații care ne plac foarte mult și unde organizăm anual tururi private sau pentru grupuri de 20-25 de persoane. Sunt locuri unde mergem să descoperim o civilizație, să înțelegem istoria și spiritul unui oraș, să ne plimbăm, să vizităm muzee, să ne răsfățăm cu mâncare și vinuri locale, să ne bucurăm de expoziții și concerte.

Vino cu noi!

Excursie la Moscova 2020: Orașul puterii

Poți vedea Rusia în multe feluri și poți vedea multe Rusii diferite. De aceea propunem tururi distincte pentru Sankt Petersburg și Moscova și nu un tur care să le combine. Pentru că Sankt Petersburg este Rusia imperială, elegantă și impresionantă prin arhitectură, muzee, cultură și istorie, este orașul lui Petru, în timp ce Moscova este puterea, este Statul, este Kremlinul, este orașul lui Ivan cel Groaznic.

O vizită la Moscova îți dă o imagine despre cum e de fapt Kremlinul despre care auzim tot timpul la știri și cum arată de fapt Piața Roșie cu faimoasa catedrală a Sfântului Vasile pe care o vedem cam în toate producțiile cinematografice care au și secvențe filmate în capitala Rusiei. Vezi mausoleul lui Lenin și vechea stradă Arbat, dar și zgârie-norii epocii moderne sau o zonă cu ateliere meșteșugărești alături de muzeul vodcii sau al pâinii. Galeriile Tretyakov adăpostesc probabil cea mai mare colecție de artă rusă și o impresionantă colecție de icoane. În fine, la Serghiev Posad vezi catedrala Sfintei Treimi, cu icoane pictate de Andrei Rublev, unul dintre cei mai importanți pictori ruși de icoane, care a trăit în sec. 14-15, și ai o imagine despre ce înseamnă Inelul de Aur, cum se numește cercul aproximativ format de vechile orașe care au avut și un important rol în formarea Bisericii Ortodoxe Ruse.

Așa că vă invităm la o vizită un pic altfel: o săptămână doar în Moscova, într-un hotel elegant, din lanțul Marriott, situat central, aproape de faimosul metrou moscovit și de Piața Roșie, și descoperim orașul puterii ruse la pas, din metrou și din autocar.

CÂND PLECĂM ÎN EXCURSIA LA MOSCOVA?

19 - 25 iulie 2020

(7 zile, 6 nopți)

Detalii despre preț și program găsiți mai jos.

PROGRAMUL TURULUI LA MOSCOVA

ORIENTATIV ȘI PE SCURT

În ziua 1, după sosire și cazare, se merge la un restaurant din apropierea hotelului pentru cină, întrucât este deja seară. Rezervarea este făcută de agenția locală, costul va fi achitat de fiecare participant în parte.

În ziua 2, dimineața, facem un tur al orașului, ca să ne facem o imagine de ansamblu și să înțelegem mai bine ce urmează să vizităm. După-amiaza facem un tur la pas prin Piața Roșie, iar apoi vizităm Kremlinul, complexul fortificat din centrul Moscovei, fostă reședință a țarilor, iar azi reședința oficială a președinților Federației Ruse și muzeu.

În ziua 3, dimineața, vizităm Galeriile Tretyakov, complex muzeal din secolul al XIX-lea cu colecții cu capodopere de artă rusă. După-amiaza avem un program mai lejer, descoperim spectaculosul metrou moscovit și ne plimbăm pe strada Arbat, una dintre cele mai vechi din Moscova.

Ziua 4 este dedicată unei excursii în afara orașului: mergem să vedem Serghiev Posad, oraș parte din celebrul Inel de Aur al Rusiei, situat la mică distanță de Moscova.

Ziua 5 are un program mai lejer, mergem la Izmailova Kremlin, un complex care combină muzeul votcii cu ateliere meșteșugărești și piețe. După-amiaza facem o croazieră pe râul Moscova, să vedem orașul și de pe apă. 

Ziua 6 este dedicată cumpărăturilor, așa că nu avem nimic în program.

În fine, ziua 7 este pentru timp liber, ultimele cumpărături și plecare spre aeroport.

Ce oferim?

 • Vei vedea orașul puterii ruse într-un grup mic, la pas sau într-un ritm care să îți permită să savurezi experiența.
 • Vei avea o experiență de călător, nu de turist care bifează în goană principalele obiective din oraș.
 • Programul este menit să ofere o experiență culturală, prin urmare vei vizita muzee și palate. 
 • Fiți pregătiți pentru un oraș elegant, un amestec de vechi și nou, aglomerat și scump!
 • Vei avea alături un însoțitor de grup vorbitor de limbă română și un ghid local excepțional, vorbitor de limbă engleză și bun cunoscător al istoriei Rusiei.

EXCURSIE LA MOSCOVA

PROGRAM DETALIAT

Întâlnire cu însoțitorul de grup la aeroportul Henri Coandă (Otopeni). Plecare spre Moscova cu o cursă Aeroflot. Ora de decolare este 13.20 de pe aeroportul Henri Coandă, aterizarea pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova este la 16.25. Sosire la Moscova. Transfer si cazare la Hotel Courtyard by Marriott Paveletskaya 4****. Întrucât Moscova este un oraș foarte aglomerat, până vom ajunge la hotel și vom face formalitățile de cazare va fi deja seară. Grupul va avea rezervare la un restaurant din apropierea hotelului, pentru cină - rezervarea va fi făcută de agenția locală, cina va fi achitată de fiecare participant în parte.

Mic dejun la hotel, după care mergem într-un tur al orașului. Este un tur care include și puncte la care vom reveni chiar după-amiază: Kremlinul și Piața Roșie. Dar vedem și Universitatea Lomonosov, Casa Albă, catedrale, palate și multe altele.

Red Square THUMB

După prânzul pe cont propriu, ne reîntâlnim pentru a vedea Piața Roșie la pas. Este un tur pietonal, ca să putem înțelege mai bine povestea acestei piețe și istoria din jurul ei, povestea și istoria monumentelor care o fac faimoasă și pe care le vedem în toate producțiile cinematografice care au și imagini filmate în capitala Rusiei: catedrala Sfântului Vasile și turlele ei colorate, mausoleul lui Lenin cu povestea de viață a unei figuri care a influențat major istoria, Poarta Învierii, Zidurile Kremlinului, Muzeul de Istorie. Piața în sine este absolut impresionantă, are 76.000 de metri pătrați, este pavată cu piatră și, practic, oriunde te uiți vezi imagini pe care vrei să le fotografiezi, iar în spatele lor povești incredibile. Iar dacă te întorci puțin la stânga, găsești un parc la fel de spectaculos, Grădinile lui Alexandru, unul dintre cele mai vechi din Moscova, care găzduiește și el tot felul de monumente, statui și obeliscuri.

Red Square THUMB

Kremlinul este centrul puterii, dar și una dintre atracțiile turistice ale orașului, cu zidurile sale de cărămidă roșie și cele 20 de turnuri. Prima fortăreață de lemn a fost construită aici la 1156, la ordinul unui Mare Duce din epocă, iar Kremlinul așa cum îl vedem noi azi are bazele puse la 1495, de unii dintre cei mai mari arhitecți din epocă din Rusia și Italia.

moscova iisus catedrala

După micul dejun la hotel, mergem să vizităm Galeriile Tretyakov. După prânzul pe cont propriu, ne reîntâlnim și mergem într-o plimbare ghidată prin oraș, să vedem spectaculosul metrou moscovit, una dintre cele mai vechi străzi ale orașului și o catedrală cu o istorie foarte interesantă, demolată de Stalin și apoi reconstruită.

Galeria Tretyakov sunt locul care găzduiește poate cea mai mare colecție de artă rusă. Colecția are peste 150.000 de piese din tot ce are mai valoros pictura și sculptura Rusiei din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, precum și o impresionantă colecție de icoane. A fost înființată la 1856 de un negustor extrem de bogat, Pavel Tretyakov, de unde îi vine și numele pentru a-i găzdui colecția de artă.

Moscow metro THUMB

Metroul din Moscova este considerat unul dintre cele mai frumoase din lume pentru că stațiile sunt mai degrabă mici palate subterane, decorate spectaculos cu statui și basoreliefuri, mozaicuri și vitralii. Noi mergem în câteva dintre cele mai spectaculoase.

Strada Arbat este una dintre cele mai vechi străzi din Moscova. Inițial parte dintr-o rută comercială, locuită de negustori și meșteșugari, a devenit în sec. al XVIII-lea o zonă locuită de elita orașului, căreia apoi i-au luat locul inteligentsia rusă și artiștii, iar azi e o stradă cu cafenele și restaurante, cu muzeul Pușkin și clădirea Ministerului de Externe

După micul dejun la hotel, mergem în vizită la Serghiev Posad, la circa 70 de km distanță de Moscova.

Moscow metro THUMB

Serghiev Posad este numele unul dintre orașele care fac parte din așa-numitul Inel de Aur al Rusiei, adică un inel de orașe situate în nord-estul Moscovei care au jucat diverse roluri importante în istoria Rusiei, dar și în formarea Bisericii Ortodoxe Ruse. Ele au fost numite ca atare relativ târziu, în 1967, de către un istoric de artă care a scris o serie de articole despre aceste orașe. Cert este că denumirea a prins, iar azi este una dintre cele mai cunoscute destinații turistice din Rusia. Inelul include opt orașe principale iar noi îl vizităm pe cel aflat la cea mai mică distanță de Moscova. Serghiev Posad are o istorie veche, care se duce până cel puțin în sec. al XIV-lea. În catedrala Sf. Treime, cea mai importantă din oraș, vedem inclusiv icoane pictate de Andrei Rublev.

Izmailovo Kremlin THUMBDupă micul dejun la hotel, mergem să ne plimbăm prin Izmailovo Kremlin, un complex de muzee, ateliere meșteșugărești, piețe și tot felul de locuri de distracție. Arhitectura locului este foarte colorată și de inspirație tradițională rusă. Iar locul este perfect pentru cumpărături.Moskva River THUMB

După prânzul pe cont propriu, ne întâlnim pentru o croazieră pe râul Moskva, să ne relaxăm și să vedem orașul și de pe apă.

Micul dejun la hotel, iar apoi timp liber. Fiecare alege ce dorește să facă sau să vadă, iar ghidul ne poate îndruma sau oferi sugestii.

m1 m1m1

Micul dejun la hotel. Eliberarea camerelor. Timp liber. Plecare spre aeroport, retur la București. Avionul decolează la ora 20.55 de pe aeroportul Sheremetyevo și aterizează pe aeroportul Henri Coandă la 00.15.

Programul pe zile este orientativ, ordinea vizitării obiectivelor se poate modifica în funcție de recomandările partenerului local și de programul fiecărui obiectiv în parte.

ALTE INFORMAȚII:

 • Prânzul și cina vor fi servite pe cont propriu. La cerere, ghidul local va face rezervări și va însoți grupul la restaurante rusești recomandate.
 • Tot la cerere se pot face rezervări la o seară rusească, cu cină și muzică tradițională, sau, dacă stagiunea nu se va închide la jumătatea lui iulie, la o seară de balet sau operă la Teatrul Balșoi, unul dintre cele mai faimoase teatre rusești.
 • Teatrul Balșoi este unul dintre cele mai vechi teatre, fiind construit în perioada 1821-1824. Până la Revoluția din Octombrie, era unul dintre teatrele imperiale, alături de alte câteva din Moscova și Sankt Petersburg. În 2011 a trecut printr-o renovare masivă ce ar fi costat peste 600 de milioane de dolari (da, ați citit bine!) și l-ar fi adus la cum era în perioada imperială.

PREȚ ȘI CONDIȚII DE PLATĂ

Prețul pachetului: 790 euro/persoană

PACHETUL INCLUDE

Bilet de avion cu o cursă directă Aeroflot.

Detaliile zborului sunt următoarele:

Plecare 19 iulie, ora 13.20 de pe aeroportul Henri Coandă, aterizare pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova la 16.25. Întoarcere 25 iulie, ora 20.55 de pe aeroportul Sheremetyevo, aterizare pe aeroportul Henri Coandă la 00.15.

Cazare în cameră dublă, cu mic dejun inclus, la Hotel Courtyard by Marriott Paveletskaya 4****.

Hotelul face parte din lanțul Marriott și este situat în zona centrală a Moscovei, la trei minute de mers pe jos de stația de metrou Paveletskaya.

Transferuri de la aeroport la hotel la sosire și de la hotel la aeroport la plecare

Însoțitor de grup de limbă română

Prețul pachetului poate suferi modificări doar dacă se modifică taxele de aeroport la momentul rezervării ferme.

Toate celelalte cheltuieli se vor achita separat

 • Asigurarea storno poate fi solicitată în agenție
 • Excursiile în Moscova pot fi decise înainte de plecare, lista urmând să fie transmisă partenerilor locali pentru rezervări de bilete
 • Prânz și cină, precum și orice alte cheltuieli personale sunt la latitudinea fiecăruia dintre Dvs.

Alte cheltuieli obligatorii sunt:

 • 70 Euro taxă de viză pentru Rusia
 • 20 Euro pentru bacșișuri pentru ghidullocal și șofer, care se va achita la sosirea la Moscova însoțitorului de grup.

Sejurul la MOSCOVA se poate plăti astfel:

Plată integrală

50% avans (nereturnabil)

50% înainte de plecare cu 45 de zile

Lista participanților la excursii se face în avans deoarece partenerul local va achiziționa bilete de intrare la obiective și va organiza fiecare excursie în funcție de numărul de participanți transmis de noi.

NU SUNT INCLUSE

• excursii și intrări la obiective
• prânz și cină - la cerere, ghidul local poate face recomandări de restaurante sau poate face rezervări și însoți grupul la o seară rusească, cu cină și muzică tradițională.
• consumații minibar sau în hotel
• cumpărături personale
• asigurarea de călătorie și asigurarea storno

IMPORTANT!

Încheierea unei asigurări STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, compensând efectul penalizărilor aplicate.

Vă recomandăm să folosiți acest instrument de protecție financiară ce acoperă cele mai frecvente motive/ evenimente care pot duce la anularea unei călătorii.

ACTE NECESARE PENTRU OBȚINEREA VIZEI TURISTICE:

Actele se vor depune la sediul agenției nu mai târziu de 30 zile înaintea plecării
 • Paşaport valabil minim şase luni de la data terminării călătoriei și cu minim două pagini libere
 • 1 fotografie tip pașaport
 • Formular tipizat – completat (vi se va înmâna la sediul agenției sau prin e-mail)
 • Asigurarea medicală original și copie

Viza se obține în minim 5 zile lucrătoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului.

Agenția nu este răspunzătoare pentru cazul în care autoritățile refuză unui turist aplicarea vizei; taxa de viză achitată nu se poate restitui.

Obținerea vizei nu necesită prezența personală la sediul consulatului, însă acesta își rezervă dreptul de a chema la interviu orice persoană care aplică pentru obținerea vizei.

ALTE OBSERVAȚII

 • Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.
 • Conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a fi lăsați să iasă din țară: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat, adultul care-i însoțește - în cazul în care acesta nu este unul dintre părinți – trebuie să aibă certificat de cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră.
 • Conducătorul de grup român își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de anumite situații obiective ce pot interveni în timpul excursiei.
 • Distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.
 • Pentru anumite facilități din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 • Clasificarea pe stele a unităților de cazare din program este cea atribuită în mod oficial de autoritățile de resort din Federația Rusă, conform standardelor proprii.

LINK-URI DE PLĂȚI

Vă oferim posibilitatea de a achita direct online participarea la această excursie la Moscova cu următoarele opțiuni

Faceti clic pe pret pentru a ajunge in pagina de plata

Plată avans

Plată Avans 50%
1 persoană

Excursie Moscova 2020

395 EURO

Plată Avans 50%
2 persoane

Excursie Moscova 2020

790 EURO

Plățile pot fi efectuate până la data de 31 mai 2020 ora 0

Plată integrală

Plată integrală
1 persoană

Excursie Moscova 2020

790 EURO

Plată Integrală
2 persoane

Excursie Moscova 2020

1580 EURO

Plățile pot fi efectuate până la data de 10 iunie 2020 ora 00:00
 • Plățile sunt procesate prin intermediul Netopia Payments - Serviciul MobilPay.ro
 • Vă rugăm completați cu atenție formularul de plată pentru a putea fi contactați după efectuarea plății
 • Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați la 0723.593.157

Contactati-ne!

Dacă aveți o idee sau o sugestie, un plan de vacanță pe care vreți să vi-l îndepliniti, așteptăm să ne contactați

Sau haideți la o cafea
Căutați-ne la telefon
+0723.593.157
Scrieți-ne pe Facebook
Agentia.De.Turism.Gold.Voyage
Trimite-ne un email
office@goldvoyage.ro

Dacă alegi să te abonezi, te vom ține la curent cu informații despre cele mai frumoase excursii, îți trimitem din când în când oferte speciale și îți vom povesti despre locurile unde putem merge împreună!

Întotdeauna numai informații utile! De maxim 12 ori pe an. 

Adresa

 Str. Principatele Unite nr. 11, parter, ap. 1, sector 4, București 

Program de lucru: luni-vineri (09:00 - 18:00).

0723.593.157

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Agentia Gold Voyage

Copyright © 2013-2019 Agenția de Turism Gold Voyage. Toate drepturile sunt rezervate. 

Agenția de Turism Gold Voyage este membru ANAT și operator de date cu caracter personal nr. 9345/28.05.2009 | Licenta de Turism nr.  660/ 18.01.2019 | Brevet de Turism nr. 16479/27.04.2010 | Poliță de Asigurare Seria I Nr. 53484/ 26.10.2019 I CUI: RO 21179058 | Nr. Reg. J40/3700/22.07.2007.

Disclaimer

În cazul unor eventuale neconcordanțe care pot apărea între informațiile asupra tarifelor și alte detalii din site și informațiile primite în agentie sau prin email din partea agenției, întotdeauna vor avea prioritate informațiile primite direct în agenție sau prin email. Pentru informații sau rezervări ne puteți contacta la adresa de email office@goldvoyage.ro și la numerele de telefon 021.253.07.25 și 0723.593.157.