Monday, 16 February 2015 02:00

Portugalia

De pe lista dvs cu locuri de vazut nu trebuie sa lipseasca Lisabona, capitala tarii. Un oras vibrant si plin de culoare, Lisabona nu are cum sa dezamageasca sau sa plictiseasca in vreun fel ochiul vizitatorului, fie el insetat de distractie si agitatie sau doritor sa viziteze muzee, biserici sau cladiri cu o arhitectura interesanta.

Un peisaj variat si  plaje intinse, udate de apele Atlanticului, precum si numeroase monumente si situri istorice, iata ce atrage mii de turisti in fiecare an aici. Vecina Spaniei, Portugalia este o tara fascinanta pe care daca nu ati vazut-o inca, trebuie sa luati masuri si sa rezervati urgent un bilet de avion, pentru ca nu stiti ce pierdeti!

In nordul tarii se afla Porto, al doilea oras ca marime, unde se gasesc monumente construite in stil baroc, gotic, neoclasic, renascentist sau modern. Patria celebrului vin cu acelasi nume, nu puteti vizita Porto fara sa participati la o degustare din licoarea lui Bachus.

Braga este un alt centru important al Portugaliei unde pasionatii de arta se vor putea delecta cu mai multe cladiri remarcabile din punct de vedere arhitectonic, dar si cu vestigiile vechi de sute de ani pastrate aici. Treceti asadar in itinerariul dvs si: Casa dos Crivos, Biserica Santa Cruz, Catedrala Se, Palatul Arhiepiscopal, Manastirea Tibaes. Dupa cateva ore de vizite, relaxati-va cu o plimbare in Gradina Botanica Santa Barbara.

Fatima este unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj ale lumii crestine. Situat in centrul tarii, orasul este renumit pentru viziunile religioase din 1917. Aici se spune ca ar fi aparut "Doamna de Lumina", un inger care a fost vazut de zeci de mii de oameni si despre care se spune ca ar fi facut ca ploaia sa inceteze si soarele sa se opreasca si sa roteasca de 3 ori pe cer. Fie ca sunteti printre cei care cred in asemenea evenimente sau faceti parte din categoria scepticilor, frumusetea orasului si a bisericii de pelerinaj va va cuceri cu siguranta.

In Portugalia veselia si petrecerile populare sunt la loc de cinste. Posibilitatile de relaxare aici sunt nelimitate. Puteti sa va relaxati in statiunile de pe litoral sau sa practicati schiul nautic si windsurfing-ul, sa calariti, sa jucati golf sau sa pescuiti.

Adresa

 Str. Principatele Unite nr. 11, parter, ap. 1, sector 4, București 

Program de lucru: luni-vineri (09:00 - 18:00).

0723.593.157

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Agentia Gold Voyage

Copyright © 2013 Agenția de Turism Gold Voyage. Toate drepturile sunt rezervate. 

Agenția de Turism Gold Voyage este membru ANAT și operator de date cu caracter personal nr. 9345/28.05.2009 | Licenta de Turism nr.  660/ 18.01.2019 | Brevet de Turism nr. 16479/27.04.2010 | Poliță de Asigurare Seria I Nr. 50061/ 26.10.2018 I CUI: RO 21179058 | Nr. Reg. J40/3700/22.07.2007.

Disclaimer

În cazul unor eventuale neconcordanțe care pot apărea între informațiile asupra tarifelor și alte detalii din site și informațiile primite în agentie sau prin email din partea agenției, întotdeauna vor avea prioritate informațiile primite direct în agenție sau prin email. Pentru informații sau rezervări ne puteți contacta la adresa de email office@goldvoyage.ro și la numerele de telefon 021.253.07.25 și 0723.593.157.