Cele mai bune oferte pentru companii

 

 Când vorbim de beneficii pentru angajați vorbim, bineînțeles, de reduceri. Dar vorbim și despre pachete concepute special pentru angajații unei companii, pentru o destinație de vacanță la alegere.

Ne mândrim cu clienți corporate mici, din cele mai variante domenii, și mari, din domeniul bancar și telecom.

Scrie-ne la office@goldvoyage.ro sau pe formularul de contact și spune-ne ce îți dorești sau cere broșura pentru companii. 

 

 

Nume:*
E-mail:
Subiect:
Mesaj:

 

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de un team building reuşit, în cele mai bune locaţii

 

Ne plece să oferim soluții memorabile și diferite pentru ieșirile de companie - ieșirea anuală de departament, premiile pentru cei mai buni vânzători, orice ieșire organizată pentru un grup de colegi.

Nișă înseamnă tururi culturale în Rusia sau Iran sau vacanțe pe barcă în insulele grecești, turul Romei cu un pasionat de istorie sau prin Praga sau Toscana cu un ghid fotograf, care vede lumea decupată în imagini.

Nișă mai înseamnă un team-building în natură, la munte sau în Delta Dunării, să învățăm despre cai sau să participăm la un atelier rapid de fotografie cu telefonul mobil sau, de ce nu, pantomimă și dans.

Scrie-ne la office@goldvoyage.ro sau pe formularul de contact și spune-ne ce îți dorești.

Nume:*
E-mail:
Subiect:
Mesaj:

 

O vacanţă cu prietenii este cu siguranţă reuşită. Te ajutăm să planifici vacanţa perfectă, la cel mai bun preţ!

 

 Există niște categorii de vacanțe unde gașca face diferența. Așa că avem o categorie de propuneri unde construite doar pentru grupuri de prieteni: Praga cu ghid, Roma văzută cu un dac (contemporan cu noi, evident, dar pasionat de istorie) sau insulele grecești pe un vas cu skipper.

Pentru vacanțe standard, există destinații care preferă familii cu copii sau grupuri. Iar la secțiunea Hoteluri recomandate aveți selecția noastră de hoteluri din zone foarte vizitate în vacanțele de vară sau iarnă – Bulgaria, Grecia și Turcia, Austria și Croația.

Scrie-ne la office@goldvoyage.ro sau pe formularul de contact și spune-ne ce îți dorești.

Nume:*
E-mail:
Subiect:
Mesaj:

 

Spune-ne numai ce vrei să vezi şi în ce ritm şi îţi vom oferi vacanţa perfectă!

 

Unii dintre noi vor să vadă locuri care nu sunt neapărat foarte căutate ca destinație de vacanță. Cel puțin în România. Pentru aceștia, am selectat câteva destinații care ni s-au părut interesante: Țările cu ”stan” în nume din Asia Centrală, India sau Maroc. Acestea sunt tururi private, unde dvs. alegeți data și durata, iar la fața locului veți avea un ghid de limbă engleză.

Pentru unele destinații special, cum ar fi Iranul sau Sankt Petersburg, orașul țarilor din Rusia imperială, organizăm tururi în fiecare an.

Scrie-ne la office@goldvoyage.ro sau pe formularul de contact și spune-ne ce îți dorești.

Nume:*
E-mail:
Subiect:
Mesaj:

Vrei să ajungi în cele mai frumoase locuri şi să ai un sejur unic? Suntem aici pentru tine!

 

Pentru că suntem o agenție de nișă, mergem pe ideea vacanței ca o haină bine croită, pe măsura dorințelor clientului. Căutăm pentru dvs. oferte potrivite pentru fiecare sezon și regiune geografică. În afara de pachetele standard, găsim soluții pentru aproape orice zonă a globului, pentru toate gusturile și bugetele.

Cu alte cuvinte, oferim solutii personalizate. Pentru cei care știu exact ce vor și ne cer să căutăm cea mai bună varianță de vacanță din ce există pe piață. Pentru cei care nu știu precis ce vor, dar știu că și-ar dori o plajă cu nisip fin, liniște sau poate o viață de noapte spectaculoasă sau locuri special amenajate unde copiii sunt supravegheați, sporturi nautice, escaladă sau rafting, shopping sau monumente istorice... și combinațiile pentru vacanța perfectă pe care o visează fiecare tind către infinit.

Trebuie doar să ne spuneți exact ce vă doriți și vom veni cu propunerea cea mai bună pentru destinația ideală.

Scrie-ne la office@goldvoyage.ro sau pe formularul de contact și spune-ne ce îți dorești. Îţi vom răspunde imediat!

Nume:*
E-mail:
Subiect:
Mesaj:

Adresa

 Str. Principatele Unite nr. 11, parter, ap. 1, sector 4, București 

Program de lucru: luni-vineri (09:00 - 18:00).

0723.593.157

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Agentia Gold Voyage

Copyright © 2013 Agenția de Turism Gold Voyage. Toate drepturile sunt rezervate. 

Agenția de Turism Gold Voyage este membru ANAT și operator de date cu caracter personal nr. 9345/28.05.2009 | Licenta de Turism nr.  660/ 18.01.2019 | Brevet de Turism nr. 16479/27.04.2010 | Poliță de Asigurare Seria I Nr. 50061/ 26.10.2018 I CUI: RO 21179058 | Nr. Reg. J40/3700/22.07.2007.

Disclaimer

În cazul unor eventuale neconcordanțe care pot apărea între informațiile asupra tarifelor și alte detalii din site și informațiile primite în agentie sau prin email din partea agenției, întotdeauna vor avea prioritate informațiile primite direct în agenție sau prin email. Pentru informații sau rezervări ne puteți contacta la adresa de email office@goldvoyage.ro și la numerele de telefon 021.253.07.25 și 0723.593.157.